Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Με μπαταρία και εξαρτήματα της Toyota το υβριδικό Subaru Forester

Με μπαταρία και εξαρτήματα της Toyota το υβριδικό Subaru Forester

20/11/2023

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις του επικεφαλής της Subaru.
Το υβριδικό Forester θα έχει μπαταρία και εξαρτήματα της Toyota.
Σε συνεργασία με την Toyota και τρία ηλεκτρικά της Subaru.
Έως το 2028 θα παρουσιαστούν.

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις του επικεφαλής της Subaru

Πριν από λίγες ημέρες το νέο Subaru Forester παρουσιάστηκε και αμέσως έγινε γνωστό πως θα ακολουθήσει για πρώτη φορά και μία υβριδική έκδοση. Σήμερα, με δηλώσεις του ο επικεφαλής της Subaru στην Αμερική, Jeff Walters αποκάλυψε πως το μοντέλο θα δανείζεται εξαρτήματα της Toyota. Το ίδιο θα συμβεί και με τρία ηλεκτρικά αυτοκίνητα, που θα παρουσιαστούν σταδιακά έως το 2028.

Το υβριδικό Forester θα έχει μπαταρία και εξαρτήματα της Toyota

Όπως ανέφερε το υψηλόβαθμο στέλεχος της Subaru, μιλώντας στην ιστοσελίδα Autonews, το υβριδικό Forester θα εξοπλίζεται από μπαταρία και ηλεκτρικά εξαρτήματα που προέρχονται από την Toyota και θα συνεργάζονται με κινητήρα boxer. Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο Forester εξοπλίζεται από boxer κινητήρα 2,5 λίτρων που προσφέρει 183 ίππους και συνδυάζεται με CVT κιβώτιο ταχυτήτων και τετρακίνηση.

Σε συνεργασία με την Toyota και τρία ηλεκτρικά της Subaru

Στη συνέχεια των δηλώσεών του, μιλώντας για τα επόμενα ηλεκτρικά της Subaru ο Jeff Walters ανέφερε πως τα επόμενα τρία ηλεκτρικά της μάρκας θα είναι και αυτά αποτέλεσμα συνεργασίας με την Toyota. Ο επικεφαλής της ιαπωνικής μάρκας δεν μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες, όμως ισχυρίστηκε πως το επερχόμενο χαρτοφυλάκιο της μάρκας θα είναι το πιο πλήρες και ισχυρό στην ιστορία της εταιρείας.

Έως το 2028 θα παρουσιαστούν

Κλείνοντας, ο Walters δεν αναφέρθηκε στο ακριβές χρονοδιάγραμμα της Subaru σχετικά με το λανσάρισμα των τεσσάρων μοντέλο. Είπε όμως ότι το υβριδικό Forester θα παρουσιαστεί ένα χρόνο μετά λανσάρισμα του βενζινοκίνητου, που είναι προγραμματισμένο για την άνοιξη του 2024, ενώ όλα θα έχουν αποκαλυφθεί έως το 2028.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις