autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
«Πατάει» στην Ελλάδα η Geely
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Πατάει» στην Ελλάδα η Geely

15/10/2024

Η κινεζική φίρμα ανακοίνωσε πως στις αρχές του 2025 θα είναι στην Ελλάδα.
Η GEO Mobility Hellas θα αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα.
Το πρώτο μοντέλο θα είναι ηλεκτρικό SUV.

Στην Ελλάδα από το 2025 μία ακόμα κινέζικη μάρκα

Ακόμα μία κινέζικη μάρκα θα κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Ο λόγος για την Geely, η οποία είναι η τελευταία χρονικά φίρμα που ανακοίνωσε επίσημα την έλευσή της στη χώρα μας. Η Geely θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις αρχές του 2025, με σκοπό να δημιουργήσει μία γκάμα υβριδικών, Plug-in υβριδικών και ηλεκτρικών μοντέλων, τα οποία και θα προσφέρει στη χώρα μας.

Η GEO Mobility Hellas θα αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα

Στην επίσημη ανακοίνωση του κινεζικού «κολοσσού» έγινε γνωστό πως η Geely θα εισαχθεί στην Ελλάδα από την GEO Mobility Hellas S.A.. Αποτελεί θυγατρική της Union Group, μια πολυεθνική εταιρεία με εκτεταμένες συμμετοχές στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, του λιανικού εμπορίου, της ενέργειας και του Real Estate.

Το πρώτο μοντέλο θα είναι το Geely Galaxy EX5

Το πρώτο μοντέλο που θα εισάγει αρχικά η Geo Mobility Hellas στην Ελλάδα θα είναι το Geely Galaxy EX5, ένα ηλεκτρικό μικρομεσαίο SUV με 215 ίππους και αυτονομία 425 χιλιομέτρων (WLTP). Η Geely ισχυρίζεται πως το όχημα είναι εξοπλισμένο με την καινοτόμο μπαταρία Geely Short Blade, σχεδιασμένη για διάρκεια ζωής έως και ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο λέγεται επίσης πως είναι εξοπλισμένο με ένα ευρύ φάσμα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας ADAS. Η Geo Mobility Hellas σχεδιάζει να επεκτείνει το φάσμα των προσφορών στην Ελλάδα με επιπλέον Plug-in ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα.  

Οι δηλώσεις του επικεφαλής της Union Automotive Group

Σε δηλώσεις του για την είσοδο της Geely στην Ελλάδα, ο διευθύνοντας σύμβουλος της Union Automotive Group, Ran Danai, ανέφερε: «Είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την Geely στην ελληνική αγορά. Η Geo Mobility Hellas σχεδιάζει να θέσει την εμπειρία του πελάτη ως κορυφαία προτεραιότητα και να προσφέρει μεγάλη ποικιλία προηγμένων και καινοτόμων λύσεων κινητικότητας. Είμαστε σίγουροι για τα προϊόντα Geely και την καταλληλότητά τους για τις ανάγκες του Έλληνα πελάτη, εστιάζοντας στην άνεση, την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την προηγμένη τεχνολογία».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις