Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Παλετοφόροι-Περονοφόροι Caterpillar: Ο τρόπος για να μεταφέρεις παλέτες εύκολα
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παλετοφόροι-Περονοφόροι Caterpillar: Ο τρόπος για να μεταφέρεις παλέτες εύκολα

Διαβάστηκε από 9919 αναγνώστες - 3/10/2023

Η χρήση περονοφόρων και παλετοφόρων Caterpillar διευκολύνουν τη μεταφορά και την αποθήκευση παλετών στις επιχειρήσεις. Αναλύουμε τα θετικά των συγκεκριμένων μηχανημάτων, για κάθε επιχείρηση που έχει την ως στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας.

Τα περονοφόρα και παλετοφόρα Caterpillar αυξάνουν την παραγωγικότητα κι όχι μόνο

Τα περονοφόρα και τα παλετοφόρα αποτελούν ένα από τα στοιχεία της καθημερινότητας, για την μεταφορά και την διακίνηση παλετών, τόσο σε μικρές όσο και σε μεσαίες επιχειρήσεις. Προκειμένου να λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά η αλυσίδα εφοδιασμού χρειάζονται ειδικά μηχανήματα, με αξιόπιστα χαρακτηριστικά. Ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στο χώρο του βιομηχανικού και εργοστασιακού εξοπλισμού είναι η Caterpillar, η οποία κατασκευάζει μεταξύ άλλων μηχανήματα διακίνησης φορτίων σαν τα προαναφερθέντα, τα οποία έρχονται να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των μικρών και των μεσαίων επιχειρήσεων.
 

Τα περονοφόρα και παλετοφόρα μηχανήματα Caterpillar που μπορούν να χρησιμοποιηθούν;

Η χρήση των περονοφόρων και των παλετοφόρων μηχανημάτων Caterpillar, ανεξαρτήτως του μεγέθους και του τύπου της επιχείρησης, διευκολύνει τόσο τη μεταφορά, όσο και την αποθήκευση των προϊόντων. Το πιο σημαντικό, η διακίνηση γίνεται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Συνολικά το όφελος από τη χρήση των συγκεκριμένων μηχανημάτων είναι τετραπλό. Ας το αναλύσουμε!

  1. Αυξάνεται η παραγωγικότητα

    Με τη χρήση παλετοφόρων και περονοφόρων Caterpillar το προσωπικό της επιχείρησης έχει τη δυνατότητα να μετακινεί με το ίδιο μηχάνημα πολλές παλέτεςταυτόχρονα. Με αυτό τον τρόπο γίνονται πολλές εργασίες σε μικρότερο χρονικό διάστημα, κάτι που εξοικονομεί τόσο χρόνο, όσο και πόρους.
     
  2. Αυξάνεται η ασφάλεια

    Τα συγκεκριμένα μηχανήματα έχουν εξελιχθεί προκειμένου να μεταφέρουν και να ανυψώνουν φορτία με ασφάλεια. Σε αντίθεση με τα χειροκίνητα παλετοφόρα, τα μηχανοκίνητα μηχανήματα όπως αυτά της Caterpillar δεν απαιτούν σωματική και μυϊκή εργασία από τους χειριστές τους, κάτι που συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου ατυχημάτων και τραυματισμών στο χώρο εργασίας.


     
  3. Εξοικονομείται χώρος στην αποθήκη

    Εκτός από τη μεταφορά τους, τα παλετοφόρα και τα περονοφόρα Caterpillar ανυψώνουν τις παλέτες, επιτρέποντας έτσι την αποθήκευση σε υψηλότερα ράφια. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κατά ύψος το διαθέσιμο χώρο της αποθήκης σας, κάτι που είναι ακόμα πιο σημαντικό στην περίπτωση μικρότερων επιχειρήσεων που έχουν περιορισμένη έκταση.
     
  4. Τα μηχανήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης

    Τέλος, στη γκάμα προϊόντων της Caterpillar υπάρχει μια ευρεία ποικιλία μοντέλων, ούτως ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της εταιρείας σας.

    Στην Ελλάδα μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα της Caterpillar στην Eltrak, η οποία εκτός από την πώληση αναλαμβάνει και τη βραχυχρόνια ή μακροχρόνια μίσθωση των μηχανημάτων.

Οι λύσεις που προσφέρει η Caterpillar

Η αμερικάνικη Caterpillar, που ιδρύθηκε το 1925, είναι εδραιωμένη εδώ και σχεδόν 1 αιώνα στο χώρο των μηχανημάτων και διέπεται από εμπειρία και τεχνογνωσία. Στον τομέα της διακίνησης και αποθήκευσης εμπορευμάτων η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε περονοφόρα, παλετοφόρα και ανυψωτικά μηχανήματα, με κινητήρες diesel, υγραερίου (LPG) αλλά και με ηλεκτρικά μοτέρ.



Τα προϊόντα της Caterpillar είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσω της Eltrak που έχει ιστορία 41 ετών. Καλώντας στο 210-8196800 θα μπορέσετε να έρθετε σε επικοινωνία με την εταιρεία. Η εμπειρία που συνοδεύει το όνομα της Caterpillar μπορεί να θεωρηθεί εγγύηση για την λειτουργία και την ποιότητα των κατασκευών της. Μπορούμε να πούμε πως επιλέγοντας τα μηχανήματα της εταιρείας αυξάνετε το ποσοστό της μελλοντικής επιτυχίας της επιχείρησής σας.
 
Συνοψίζοντας, η χρήση περονοφόρων και παλετοφόρων Caterpillar αυξάνει την παραγωγικότητα μιας επιχείρησης, κάτι που συντελεί στην μεγαλύτερη εμπορική της επιτυχία. Επενδύοντας σε ένα τέτοιο μηχάνημα ενισχύεται η αποθηκευτική αποτελεσματικότητα και κυρίως η ασφάλεια των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε