Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Χρειάζονται όντως SUV ή ακολουθούν τη μόδα;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Χρειάζονται όντως SUV ή ακολουθούν τη μόδα;

1/12/2023

Είναι γεγονός πως τα SUV έχουν πιο άνετες αναρτήσεις.
Η απόσταση από το έδαφος είναι ελαφρώς αυξημένη, αλλά δεν κάνει και για Dakar…
Η πλειοψηφία των SUV έχει κίνηση στους εμπρός τροχούς.
Τα SUV έχουν καλούς χώρους, όμως έχουν και αυξημένες διαστάσεις.

Η απόσταση από το έδαφος είναι ελαφρώς αυξημένη, αλλά δεν κάνει και για Dakar…

Τα SUV έχουν μεν αυξημένη απόσταση από το έδαφος, αλλά αυτή δεν αρκεί για να τα χαρακτηρίσει ως καθαρόαιμα εκτός δρόμου. Με άλλα λόγια, σε κακοτράχαλους και δύσβατους δρόμους ένα SUV-ακι θα τα βρει δύσκολα.

Η πλειοψηφία των SUV έχει κίνηση στους εμπρός τροχούς

Τα περισσότερα σύγχρονα μικρά και μικρομεσαία SUV έχουν κίνηση στους εμπρός τροχούς, όπως άλλωστε και τα «χαμηλά» hatchbacks στα οποία βασίζονται και μοιράζονται τα μηχανικά τους μέρη. Αυτό, σε συνδυασμό με την όχι και τόσο μεγάλη απόσταση από το έδαφος, ενισχύει το γεγονός πως τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι κατασκευασμένα για ήπιες εκτός δρόμου περιηγήσεις και όχι για «σκληρό» off-roading.

Τα SUV έχουν καλούς χώρους, όμως έχουν και αυξημένες διαστάσεις

Τα SUV είναι αρκετά ευρύχωρα, όμως έχουν και αυξημένες διαστάσεις, κάτι που δυσκολεύει στην καθημερινότητα, στους ελιγμούς στα στενά της πόλης και στο παρκάρισμα. Παράλληλα, οι εταιρείες αυξάνουν την ευρυχωρία όλων των μοντέλων τους και όχι μόνο των SUV, επομένως αν θες ένα όχημα με χώρους τότε πολύ πιθανό να σε καλύψει και κάποιο «απλό» hatchback.

Είναι γεγονός πως τα SUV έχουν πιο άνετες αναρτήσεις

Η αυξημένη διαδρομή των αναρτήσεων και η εξέλιξη για κίνηση εκτός ασφάλτου σημαίνει πως κατά κανόνα τα SUV είναι πιο άνετα, και ως εκ τούτου απορροφούν καλύτερα τις κακοτεχνίες του δρόμου και τις λακκούβες, ακόμα και εντός της πόλης. Αρκεί όμως μόνο αυτό για να τα κάνει τόσο δημοφιλή;

Σελ.
2
Γιατί αγοράζουν όλοι SUV;
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις