Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αντηλιακές μεμβράνες στην Καλλιθέα

23/8/2021

Στο κατάστημα του Χρήστου Κιούρκτση στην Καλλιθέα, θα βρεις εξαιρετικές αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτων και κτιρίων, καθώς και επαγγελματικό car wrapping για να δώσεις στο αυτοκίνητο σου το στιλ που του ταιριάζει.

Το κατάστημα του Χρήστου Κιούρκτση με έδρα την Καλλιθέα, βρίσκεται κοντά στο πελάτη με μια πληθώρα εξειδικευμένων υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές

Kοινοποίησε το »

Διαθέτει λύσεις για τον ήλιο και τη ζέστη με μεγάλη γκάμα αντηλιακών μεμβρανών τόσο για αυτοκίνητα όσο και για κτίρια, οι οποίες εκτός από την εμφάνιση βελτιώνουν και την ασφάλεια τους.
 
Τοποθετώντας αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητο σας, κρατάτε εκτός τις επιβλαβείς ακτινοβολίες του ήλιου κατά 99%, κάνετε τον κλιματισμό να αποδίδει διπλά και σύμφωνα με έρευνες, μειώνετε τις πιθανότητες κλοπής κατά 75%.

Οι αντηλιακές μεμβράνες πρέπει να τοποθετούνται από κάποιον πραγματικά εκπαιδευμένο και έμπειρο τεχνικό, ώστε να προσφέρουν το μέγιστο αποτέλεσμα και να έχουν διάρκεια στο χρόνο.

Στο κατάστημα του Χρήστου Κιούρκτση θα βρείτε:
  • Εγγυημένο Αποτέλεσμα
  • Εξαιρετική Ποιότητα
  • Αξιοπιστία & Υπεροχή
 Παράλληλα, αν έχετε βαρεθεί, ή απλά θέλετε να δώσετε μία πινελιά ανανέωσης στο αυτοκίνητο σας, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα της αρεσκείας σας και στο κατάστημα του Χρήστου Κιούρκτση θα τυλίξουν με τις καλύτερες μεμβράνες (car wrapping) το αυτοκίνητο σας.
 
Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για ένα εγγυημένο και άριστο αποτέλεσμα που πάνω από όλα, θα διαρκέσει στον χρόνο.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Αχιλλέως 114 Καλλιθέα ΤΚ 17675
Τηλ: 210 9407233
Email: [email protected]
Facebook
 
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις