Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι μεμβράνες σε κάνουν μάγκα με 125 ευρώ

Διαβάστηκε από 11800 αναγνώστες - 5/10/2017

Δείτε το αυτοκίνητό σας να ανεβαίνει κατηγορία και μάλιστα με πολύ λίγα χρήματα!

Σε κάνουν να νιώθεις σαν rock star

Αν κάποιος μπει σε αυτοκίνητο με μεμβράνες δε θα θέλει να βγει καθώς δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα στην καμπίνα. Αφ` ενός, νιώθεις σαν rock star καθώς οι έξω δεν μπορούν να σε δουν, αφΆ ετέρου αποκομίζεις την αίσθηση ότι έχει ανέβει αισθητά η αξία του αυτοκινήτου στο οποίο βρίσκεσαι καθώς και ότι προκαλεί τις εντυπώσεις καθώς οι μεμβράνες μεταμορφώνουν την εξωτερική εμφάνιση ενός αυτοκινήτου.


Μειώνουν τις πιθανότητες κλοπής κατά 72 %

Οι ηλιακές μεμβράνες συμβάλουν επίσης, στην αντικλεπτική προστασία του οχήματός μας. Ο επίδοξος κλέφτης δεν έχει καλή ορατότητα στο εσωτερικό, ενώ ακόμα και αν σπάσει το τζάμι θα βρει μπροστά του τη μεμβράνη, για την οποία θα χρειαστεί αρκετό χρόνο ώστε να την κόψει. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, τα περιστατικά μερικής κλοπής είναι 72 % λιγότερα στα αυτοκίνητα με αντηλιακές μεμβράνες.


Τον χειμώνα είναι πιο φτηνές

Η τοποθέτηση μεμβρανών είναι μια εργασία η οποία έτσι κι αλλιώς δεν κοστίζει πολύ και τα χρήματα που ζητάει περίπου σε ένα χρόνο μπορούμε να τα έχουμε αποσβέσει. Αν αποφασίσουμε, όμως, να τις τοποθετήσουμε το φθινόπωρο ή τον χειμώνα μπορούμε να κάνουμε απόσβεση ακόμα πιο σύντομα καθώς επειδή το χειμώνα υπάρχει λιγότερο ενδιαφέρον οι τιμές είναι μειωμένες. Το καλοκαίρι οι μεμβράνες κοστίζουν 100 με 200 ευρώ με τις περισσότερες περιπτώσεις να είναι από 150 ευρώ και πάνω. Αντίθετα τον χειμώνα κάποιος μπορεί να τοποθετήσει μεμβράνες ακόμα και με 125 ευρώ.


Με λίγη προσοχή θα τις απολαμβάνεις για πολύ καιρό

Μετά την τοποθέτηση των αντηλιακών μεμβρανών, τα παράθυρα θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά για ένα 24ωρο ώστε η κολλητική ουσία να προσαρμοστεί πλήρως στην επιφάνεια των κρυστάλλων, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει πιθανότητα να καταστραφούν οι μεμβράνες. Επιπλέον, δεν θα πρέπει για το ίδιο χρονικό διάστημα να ανάψουμε τις αντιστάσεις στο πίσω θερμαινόμενο τζάμι. Για 48 ώρες μετά την τοποθέτηση, δεν πρέπει να γίνει καθαρισμός των τζαμιών, αφού με την πίεση που ασκείται μπορεί να μετακινηθούν. Στον καθαρισμό των μεμβρανών, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μαλακό πανί και ποτέ το ίδιο με εκείνο που βάζουμε στο εξωτερικό του αυτοκινήτου.
Θα πρέπει  επίσης, να προσέξουμε τη φροντίδα των ηλιακών μεμβρανών που περιλαμβάνει τα εξής:
  • Μετά την τοποθέτηση των αντηλιακών μεμβρανών, τα παράθυρα θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά για ένα 24ωρο ώστε η κολλητική ουσία να προσαρμοστεί πλήρως στην επιφάνεια των κρυστάλλων, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει πιθανότητα να καταστραφούν οι μεμβράνες. Επιπλέον, δεν θα πρέπει για το ίδιο χρονικό διάστημα να ανάψουμε τις αντιστάσεις στο πίσω θερμαινόμενο τζάμι. Για 48 ώρες μετά την τοποθέτηση, δεν πρέπει να γίνει καθαρισμός των τζαμιών, αφού με την πίεση που ασκείται μπορεί να μετακινηθούν.
  • Στον καθαρισμό των μεμβρανών, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μαλακό πανί και ποτέ το ίδιο με εκείνο που βάζουμε στο εξωτερικό του αυτοκινήτου.
Ζημιά μπορεί να προκληθεί και από τεχνικούς που θα χρειαστεί να φτιάξουν κάποιο από τα παράθυρά μας, αν προκύψει τέτοια ανάγκη. Τους ενημερώνουμε λοιπόν και είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις