Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Δερμάτινα σαλόνια αυτοκινήτων στην Νέα Ιωνία - Notorious Leather

Δερμάτινα σαλόνια αυτοκινήτων στην Νέα Ιωνία - Notorious Leather

Διαβάστηκε από 82853 αναγνώστες - 10/3/2024

Δώσε στο εσωτερικό του αυτοκίνητου σου την πολυτελή αίσθηση που αναζητάς, με τις προηγμένες υπηρεσίες της Notorious Leather.

Επισκευή, ανακατασκευή, ή διαμόρφωση ότι και αν θελήσεις να κάνεις στο σαλόνι του αυτοκινήτου σου, η Notorious Leather είναι σε θέση να ανταποκριθεί ακόμα και στα πιο απαιτητικά γούστα. Η Notorious Leather ασχολείται με το χώρο του αυτοκινήτου από το 1997 και με γνώμονα την ποιότητα και την τεχνογνωσία όλων αυτών των ετών, η εξυπηρέτηση του πελάτη όχι μόνο κατά την κατασκευή αλλά και μετά την πώληση, αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της εταιρείας.
Η Notorious Leather σχεδιάζει και παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα, όπως δερμάτινα καθίσματα αυτοκινήτων, επενδύσεις για το εσωτερικό, αλλαγή ταπετσαρίας, αλλαγή ουρανού.

Οι υπηρεσίες της εταιρείας όμως δεν σταματούν μόνο εκεί, καθώς δραστηριοποιείται όχι μόνο στον χώρο του αυτοκινήτου, των μοτοσυκλετών και των σκαφών αναψυχής, αλλά και στον χώρο του σπιτιού του γραφείου και του επαγγελματία με ειδικές κατασκευές για κάθε περίσταση.

Παράλληλα, για την δική σας εξυπηρέτηση η Notorious Leather έρχεται παραλαμβάνει το όχημα σας από το σπίτι σας, το επισκευάζει και σας το επιστρέφει έτοιμο χωρίς να ταλαιπωρηθείτε στο ελάχιστο.
 
Επικοινωνήστε τώρα με την Notorious Leather απευθείας ή μέσω των social media για να ενημερωθείτε για τα σχέδια ή τις προσφορές που τρέχουν!
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Επωνυμία: Notorious Leather
Διεύθυνση:  Βιθυνίας 3 & Εθν. Αντιστάσεως Νέα Ιωνία ΤΚ 14234 
Τηλ.: 210 2716649
Email: [email protected]
Website: http://www.notorious-leather.com
Facebook: Notorious Leather
 


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις