Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κόστος και tips

Διαβάστηκε από 7410 αναγνώστες - 19/12/2019

Τips για σωστή επιλογή
Αν σκεφτόμαστε να εγκαταστήσουμε σύστημα συναγερμού θα πρέπει να προσέξουμε τα εξής:

  • Αξιοπιστία. Πολλές είναι οι αναφορές διαφόρων ανθρώπων που εξηγούν, ότι το σύστημα συναγερμού του αυτοκινήτου τους ενεργοποιήθηκε χωρίς λόγο και αιτία, έχοντας ως αποτέλεσμα τη μείωση εμπιστοσύνης τους προς το σύστημα αυτό.
  • Συμβατότητα με εργοστασιακή εγγύηση. Oι after market συναγερμοί μπορούν να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί. Αν για παράδειγμα όμως,  εμπεριέχουν τεχνολογία διακοπής της ροής του καυσίμου, πιθανόν να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα, όταν απευθυνθούμε για service σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί ακόμη και να χάσουμε την εγγύηση!
  • Όπως και σε κάθε άλλη μας αγορά, το σύστημα συναγερμού θα πρέπει να συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση, και να είμαστε πλήρως ενημερωμένοι για το χρόνο διάρκειας και τι ακριβώς καλύπτει.
 
Κόστος
Στο εμπόριο υπάρχουν συναγερμοί, οι οποίοι μπορεί να κοστίζουν ελάχιστα, αλλά δε διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής τους. Ένας καλός συναγερμός με τις βασικές λειτουργίες κοστίζει από 150 ευρώ, ενώ ένας με τηλεειδοποίηση κοστίζει από 300 ευρώ και με turbo timer από 450 ευρώ. Γι αυτούς που διαθέτουν λειτουργία εύρεσης αυτοκινήτου μέσω δορυφόρου, το κόστος ανεβαίνει περισσότερο και ανάλογα πάντοτε με την εταιρεία που υποστηρίζει την υπηρεσία αυτή.
Πολύ φθηνότερα θα βρείτε κάποιο από τα μπαστούνια κλειδώματος, χωρίς αυτό να συνεπάγεται πως δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικά.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Σχετικες επιχειρησεις