Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Γιατί είναι τόσο πιο φτηνά;

Διαβάστηκε από 6572 αναγνώστες - 24/11/2016

Για να πάρει ένα συνεργείο εξουσιοδότηση, χρειάζεται πέρα από μια σειρά εμποδίων και περιορισμών, να κάνει κάποια πράγματα που επηρεάζουν σημαντικά το κόστος του: Πέρα από την αρχική πληρωμή στην εταιρεία, χρειάζεται κατά περίπτωση μια μηνιαία συνδρομή και υποχρεωτική αγορά ανταλλακτικών και λιπαντικών από την αντιπροσωπία, το κόστος των οποίων μπορεί να μειωθεί ελαφρά μόνο όταν πιάνουν στόχους συγκεκριμένων χρημάτων ή ποσοτήτων σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ταυτόχρονα, πρέπει να έχουν πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό και τις τελευταίες εκδόσεις εξοπλισμού και λογισμικού, ενώ στις  περισσότερες περιπτώσεις οφείλουν να ακολουθούν πιστά συγκεκριμένους τιμοκαταλόγους εργασίας. 
Τα ελεύθερα συνεργεία από την άλλη, δεν υπόκεινται σε αυτούς τους περιορισμούς, κάτι που επιτρέπει να έχουν σαφώς πιο ανταγωνιστικές τιμές, όχι μόνο γιατί ρίχνει σημαντικά το κόστος τους, αλλά και γιατί δεν περιορίζονται από τις τιμολογιακές πολιτικές που έρχονται πακέτο με την εξουσιοδότηση. 
Η δε ελευθερία στην επιλογή ανταλλακτικών ταυτόχρονα, επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία επιλογής του ιδανικού λόγου κόστους/απόδοσης για κάθε περίπτωση, είτε αυτά είναι γνήσια, είτε ΟΕΜ, είτε κατά περίπτωση ανταλλακτικά που είναι κοινά μεταξύ μοντέλων αλλά εξαιρετικά διαφορετικής τιμής ανάλογα με την εταιρεία κατασκευής.
Αυτό επιτρέπει στα ελεύθερα συνεργεία να περιορίζουν αισθητά το κόστος τους, ενώ λόγω του υψηλού ανταγωνισμού ρίχνουν και το περιθώριο κέρδους τους, ώστε να ελκύσουν περισσότερους πελάτες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ