Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τί να προσέξω

24/3/2017

Για να είμαστε σίγουροι πως τα χρήματα μας δεν θα πάνε στράφι και πως δεν θα προκαλέσουμε κάποια ζημιά στο αυτοκίνητο μας, είναι απαραίτητο να επιλέξουμε το κατάλληλο χημικό και να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες χρήσης του.

Όσα καλά μπορούν να προσφέρουν άλλες τόσες ζημιές μπορούν να προκαλέσουν αν δεν τηρηθούν οι κανόνες. Σκευάσματα για τη βενζίνη αντιστοιχούν μόνο σε βενζινοκινητήρες όπως και  του πετρελαίου αντιστοίχως, ενώ στα πρόσθετα λαδιού καλό είναι να αποφανθεί ο πωλητής  αφού τον ενημερώσετε για το μοντέλο του αυτοκινήτου σας. Επίσης η δοσολογία είναι το παν στη συγκεκριμένη εφαρμογή μιας και λιγότερη δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα ενώ  υπερδοσολογία μπορεί να προκαλέσει τεράστιες ζημιές.

Εάν νιώθετε οικείοι με το χώρο του αυτοκινήτου και εμπιστεύεστε τα χέρια σας η χρήση είναι απλούστατη. Εάν πάλι δεν επιθυμείτε να αναλάβετε την ευθύνη, τη πρώτη φορά εφαρμογής μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό.

Μη διστάσετε να ενισχύσετε το αυτοκίνητο σας , επενδύστε λίγα ευρώ και αποτρέψτε ή καθυστερείστε αναγκαίες φθορές σημαντικών τμημάτων του.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις