Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Blink: Με πάνω από 430 θέσεις φόρτισης σε όλη την Ελλάδα.

Blink: Με πάνω από 430 θέσεις φόρτισης σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστηκε από 11450 αναγνώστες - 12/9/2022

Με βασικό της στόχο την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης και την κάλυψη των αναγκών που δημιουργούνται, η Blink επεκτείνει δυναμικό δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων αποτελώντας σημείο αναφοράς για την Ελλάδα και όχι μόνο.

Το μεγαλύτερο δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων Πανελλαδικά!


Η Blink βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πράσινης τεχνολογικής επανάστασης, υποστηρίζοντας το μοντέλο της αστικής φόρτισης. Ο σχεδιασμός της περιλαμβάνει την κάλυψη των αναγκών των ηλεκτρικών οχημάτων στο φυσικό τους χώρο, τα αστικά και υπεραστικά κέντρα.  Επενδύοντας ίδια κεφάλαια για την ανάπτυξη ιδιωτικού δικτύου φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, στοχεύει κάθε αστικό κέντρο και ιδιαίτερα οι μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα να διαθέτουν τις βέλτιστες υποδομές φόρτισης. Τα σημεία φόρτισης της Blink τοποθετούνται σε σημεία όπου οι οδηγοί των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μπορούν να φορτίσουν το όχημά τους διατηρώντας τη συνηθισμένη ροή της καθημερινότητας τους.
 
Έως σήμερα το δίκτυο της Blink, το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς, απαριθμεί περισσότερες από 430 θέσεις φόρτισης για κάθε περίπου 40 – 50 χλμ σε πάρα πολλές πόλεις της Ελλάδας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να φορτίζουν τα οχήματά τους από πόλη σε πόλη καλύπτοντας τόσο τις ανάγκες των αστικών όσο και των υπεραστικών μετακινήσεων τους. Η ανάπτυξη του δικτύου της Blink στην ελληνική επικράτεια έχει ως στόχο τη γενικότερη πύκνωση των υποδομών στα αστικά κέντρα καθώς και την επέκταση σε όλες τις πόλειςτα λιμάνια και τα νησιά της χώρας. Σκοπός της Blink είναι η εξυπηρέτηση των οδηγών ηλεκτρικών αυτοκινήτων πρακτικά σε όλη την επικράτεια, υποστηρίζοντας έμπρακτα την ευρεία διάδοση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα.

Κοινοποίησέ το »

Η κάρτα μέλους αποστέλλεται δωρεάν και σου λύνει τα χέρια


Η εγγραφή στην πλατφόρμα της Blink είναι εύκολη και απλή σαν διαδικασία, αντίστοιχα και η διαδικασία της φόρτισης ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Συνδέεις το καλώδιο με το αυτοκίνητο και τον φορτιστή
  • Επιλέγεις μέσα από την εφαρμογή τον φορτιστή τον οποίο βρίσκεσαι και την πρίζα που έχεις συνδέσει το καλώδιο
  • Επιλέγεις φόρτιση και επιβεβαιώνεις στο αναδυόμενο παράθυρο
Στα επόμενα δευτερόλεπτα η λυχνία γίνεται μπλε και η φόρτιση ξεκινά.  
 
Δεύτερος τρόπος είναι η φόρτιση με τη χρήση RFID κάρτας μέλους η οποία αποστέλλεται δωρεάν και σου λύνει τα χέρια, καθώς δεν χρειάζεται να έχεις το  κινητό μαζί σου.
  • Συνδέεις το καλώδιο με το αυτοκίνητο και τον φορτιστή
  • Περνάς την κάρτα από τον κάρτα αναγνώστη

0,50/kWh για τα εγγεγραμμένα μέλη και 0,60/kWh για guests χωρίς κρυφές χρεώσεις


Η Blink προσφέρει σταθμούς ταχυφόρτισης AC (Mode 3). Οι AC φορτιστές που παρέχονται από την εταιρεία είναι μιας πρίζας (1x22kW) και δυο πριζών (2x22kW) αντίστοιχα. Οι σταθμοί φόρτισης δύο πριζών μπορούν να εξυπηρετούν δύο ηλεκτρικά οχήματα ταυτόχρονα. Όλα τα οχήματα που κινούνται στην Ευρωπαϊκή αγορά είναι συμβατά με τις πρίζες Type 2 και κατ’ επέκταση με τους φορτιστές της Blink.

 Η πληρωμή των υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που παρέχει μέσω των φορτιστών της η Blink Charging Hellas, πραγματοποιούνται αποκλειστικά με ψηφιακό τρόπο μέσω της πλατφόρμας Blink Mobile. Κάθε εγγεγραμμένο μέλος δημιουργεί και διαχειρίζεται έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό στον οποίο διατηρεί χρήματα. Μόλις ολοκληρωθεί η φόρτιση, το ποσό χρέωσης που προκύπτει αφαιρείται αυτόματα από το διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού.Στο δίκτυο της Blink η χρέωση είναι 0,50/kWh για τα εγγεγραμμένα μέλη και 0,60/kWh για guests χωρίς επιπλέον κρυφές χρεώσεις  και πάγια συνδρομητών. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ακόμα