Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Blink: Με πάνω από 430 θέσεις φόρτισης σε όλη την Ελλάδα.

Blink: Με πάνω από 430 θέσεις φόρτισης σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστηκε από 12849 αναγνώστες - 12/9/2022

Με βασικό της στόχο την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης και την κάλυψη των αναγκών που δημιουργούνται, η Blink επεκτείνει δυναμικό δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων αποτελώντας σημείο αναφοράς για την Ελλάδα και όχι μόνο.

Το μεγαλύτερο δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων Πανελλαδικά!


Η Blink βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πράσινης τεχνολογικής επανάστασης, υποστηρίζοντας το μοντέλο της αστικής φόρτισης. Ο σχεδιασμός της περιλαμβάνει την κάλυψη των αναγκών των ηλεκτρικών οχημάτων στο φυσικό τους χώρο, τα αστικά και υπεραστικά κέντρα.  Επενδύοντας ίδια κεφάλαια για την ανάπτυξη ιδιωτικού δικτύου φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, στοχεύει κάθε αστικό κέντρο και ιδιαίτερα οι μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα να διαθέτουν τις βέλτιστες υποδομές φόρτισης. Τα σημεία φόρτισης της Blink τοποθετούνται σε σημεία όπου οι οδηγοί των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μπορούν να φορτίσουν το όχημά τους διατηρώντας τη συνηθισμένη ροή της καθημερινότητας τους.
 
Έως σήμερα το δίκτυο της Blink, το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς, απαριθμεί περισσότερες από 430 θέσεις φόρτισης για κάθε περίπου 40 – 50 χλμ σε πάρα πολλές πόλεις της Ελλάδας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να φορτίζουν τα οχήματά τους από πόλη σε πόλη καλύπτοντας τόσο τις ανάγκες των αστικών όσο και των υπεραστικών μετακινήσεων τους. Η ανάπτυξη του δικτύου της Blink στην ελληνική επικράτεια έχει ως στόχο τη γενικότερη πύκνωση των υποδομών στα αστικά κέντρα καθώς και την επέκταση σε όλες τις πόλειςτα λιμάνια και τα νησιά της χώρας. Σκοπός της Blink είναι η εξυπηρέτηση των οδηγών ηλεκτρικών αυτοκινήτων πρακτικά σε όλη την επικράτεια, υποστηρίζοντας έμπρακτα την ευρεία διάδοση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα.

Κοινοποίησέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις