Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Φόρτισε το αυτοκίνητο σου εύκολα σε ταχυφορτιστή!

Φόρτισε το αυτοκίνητο σου εύκολα σε ταχυφορτιστή!

Διαβάστηκε από 20243 αναγνώστες - 27/1/2023

Η φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου σε εξωτερικό φορτιστή είναι πιο εύκολη από όσο φαντάζεσαι. Δες αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Εύκολη φόρτιση όπου και αν βρίσκεσαι

Ο πιο συχνός προβληματισμός σε σχέση με την ηλεκτροκίνηση αφορά τον τρόπο φόρτισης των οχημάτων και τη δυσκολία αυτής. Η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία είναι τόσο εύκολη κι απλή, όσο η φόρτιση ενός κινητού. Ειδικά όταν ο οδηγός έχει καταλάβει τη σειρά των ενεργειών που πρέπει να ακολουθήσει και εξοικειωθεί περισσότερο, τα πράγματα είναι αστεία.
 
Στην περίπτωση που έχει προμηθευτεί κάρτα και δεν χρησιμοποιεί το κινητό του, ο χρόνος σύνδεσης που απαιτείται είναι ελάχιστος. Τα περισσότερα καλώδια φόρτισης των αυτοκινήτων είναι τύπου 2 αρσενικό βύσμα και ταιριάζουν με τις πρίζες των φορτιστών, οι οποίες είναι επίσης Τύπου 2, που είναι το κοινό ευρωπαϊκό και υποχρεωτικό, με βάση τη νομοθεσία, standard πρίζας για τα δημόσια προσβάσιμα σημεία φόρτισης Η/Ο. 
 
Έχουμε επιλέξει το δίκτυο της Blink, που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του μοντέλου αστικής φόρτισης. Έχει ως βασικό μέλημα το απροβλημάτιστο «γέμισμα» της μπαταρίας, το οποίο πραγματοποιείται καθώς ο οδηγός απολαμβάνει το καθημερινό του πρόγραμμα χωρίς να παρεκκλίνει καθόλου από αυτό, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στην μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και των επιπέδων θορύβου στα αστικά κέντρα.
 

Η εταιρεία διαθέτει πανελλαδικά πάνω από 450 θέσεις στάθμευσης σε πολλά σημεία της Ελλάδας. Διαθέτει 2 διαφορετικούς τύπους φορτιστών ( Mode 3 AC 1X22, Mode 3 AC 2X22 ), οι οποίοι είναι εξαιρετικά εύκολοι στην πρόσβαση και στη λειτουργία τους μέσω της εφαρμογής Blink Charging Mobile App ή την κάρτα μέλους Blink
 
Η κάρτα, η οποία αποστέλλεται δωρεάν και δεν έχει κάποια συνδρομή, κάνει την διαδικασία ακόμα πιο απλή. Παρακάτω αναλύουμε και δείχνουμε μέσω video πόσο εύκολη και γρήγορη είναι η σύνδεση αυτοκινήτου-φορτιστή. 1 λεπτό είναι αρκετό!

Κοινοποίησέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις