Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
1ο Ecocar Roadshow: Στροφή στην ηλεκτροκίνηση
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

1ο Ecocar Roadshow: Στροφή στην ηλεκτροκίνηση

29/3/2024

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1o 𝐞𝐜𝐨𝐜𝐚𝐫 𝐑𝐨𝐚𝐝𝐬𝐡𝐨𝐰 στην όμορφη Κρήτη με το ΝΕΟ ECOCAR YUDO να τραβάει όλα τα βλέμματα σε Χανιά, Ιεράπετρα, Ηράκλειο και Ρέθυμνο!

Η ECOCAR, εταιρεία εξειδικεύεται στον τομέα της ηλεκτροκίνησης με μια πληρέστατη γκάμα από microcars τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο Ecocar Roadshow. Η αρχή έγινε από την όμορφη Κρήτη, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαρία να γνωρίσουν από κοντά όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά ηλεκτρικά οχήματα της ECOCAR. Εκεί έγινε και η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Νέου YUDO στην Ελλάδα, το οποίο υπόσχεται πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις και μια άκρως ανταγωνιστική τιμή για την κατηγορία του!

Το YUDO και είναι ηλεκτρικό με χώρους για 5 επιβάτες, ξεφεύγοντας από τους περιορισμούς των micro cars, διατηρώντας παράλληλα «μαζεμένες» διαστάσεις προκειμένου να ελίσσεται με ευκολία στην αστική «ζούγκλα». Το μήκος του YUDO είναι 4,035 μέτρα και η απόσταση από το έδαφος 16,5 εκατοστά. Ως εκ τούτου το αυτοκίνητο ανήκει στην κατηγορία των μικρών SUV. Με βάση το παραπάνω, η τιμή του το κάνει τιμολογιακά ανταγωνιστικό όχι απλά των ηλεκτρικών μοντέλων της κατηγορίας του, αλλά το βάζει στα «χωράφια» των μικρότερων ηλεκτρικών mini οχημάτων.
 
Στο εσωτερικό του ECOCAR YUDO δεσπόζει η οθόνη 12,3 ιντσών μέσω της οποίας γίνονται οι επιλογές για το ηχοσύστημα και τον κλιματισμό, καθώς και οι υπόλοιπες ρυθμίσεις του οχήματος. Ο πίνακας οργάνων πίσω από το τιμόνι είναι επίσης ψηφιακός, με μέγεθος 7 ίντσες. Κάτω από την οθόνη βρίσκεται ένας ασύρματος φορτιστής για smartphones, ενώ στο υπάρχουν αρκετοί αποθηκευτικοί χώροι για μικροαντικείμενα.
 
Στον βασικό εξοπλισμό βρίσκουμε LED φώτα, ζάντες αλουμινίου αεροδυναμικής σχεδίασης, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, camera οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, προσαρμοστικό cruise control, βάση ασύρματης φόρτισης κινητού τηλεφώνου, δερμάτινα καθίσματα, επενδύσεις με εφέ ξύλου, air condition, εμπρός-πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, έγχρωμη οθόνη αφής 12,3 ιντσών για το infotainment με σύστημα πλοήγησης και ασύρματη σύνδεση Bluetooth, 6 ηχεία, ατμοσφαιρικό εσωτερικό φωτισμό ρυθμιζόμενο σε 256 χρώματα, ABS, EBD, ηλεκτρικό χειρόφρενο και βάσεις Isofix για παιδικό κάθισμα. Στο ECOCAR YUDO θα φιλοξενηθούν 5 επιβάτες, με το πορτ-μπαγκάζ να έχει ωφέλιμο όγκο 310 λίτρα. 
 
Ώθηση στο ECOCAR YUDO δίνει ένας ηλεκτροκινητήρας ισχύος 94 ίππων (ή αλλιώς 70kW) με 165 Nm ροπή, ο οποίος  παίρνει ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 41,7 kWh. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της εταιρείας, η διαδικασία 0-50 χλμ/ώρα ολοκληρώνεται σε 4,5 δευτερόλεπτα, με την επιτάχυνση να σταματά στα 130 χλμ/ώρα. Η ηλεκτρική αυτονομία σε κύκλο WLTP είναι 320 χιλιόμετρα και διαδικασία της φόρτισης από 10 στο 80% χρησιμοποιώντας συνεχές ρεύμα (DC) ολοκληρώνεται σε 45 λεπτά, ενώ σε εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) η μπαταρία φορτίζει από το 10 στο 100% μέσα σε 7 ώρες. Επιπρόσθετα παρέχει  δυνατότητα V2L  για υποστήριξη εξωτερικών δραστηριοτήτων (πχ. camping).

Η τιμή του ECOCAR YUDO ξεκινά από τα 26.900 ευρώ και με την κρατική επιδότηση (περίπου 6.500 ευρώ), το κόστος απόκτησης του μοντέλου πέφτει στα 20.391 ευρώ.

Κλείσε και εσύ το δικό σου test 𝐃𝐫𝐢𝐯𝐞 https://ecocar.city/ecocar-test-drive/ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!!!
ΑΘΗΝΑ 210 6859011
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310 327914
Γνώρισε όλα τα Επιβατικά & Επαγγελματικά 100% Ηλεκτρικά Οχήματα μας και Ζήσε την Εμπειρία της Ηλεκτροκίνησης. Μπες και εσύ....στην Πρίζα!! Mε Αμεση Παράδοση και ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ εως και 12.000€ για τα επιβατικά και έως 50% μέσω ΕΣΠΑ για όλα τα Επαγγελματικά 100% Ηλεκτρικά Οχήματα ECOCAR !!!

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις