autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Ecocar Victory: Οι καλύτεροι φίλοι του επαγγελματία
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ecocar Victory: Οι καλύτεροι φίλοι του επαγγελματία

10/10/2024

Tα νέα αμιγώς ηλεκτρικά επαγγελματικά ECOCAR VICTORY υπόσχονται να αποτελέσουν τον καθημερινό, συνεργάτη του κάθε επαγγελματία με την πλέον ανταγωνιστική τιμή στην κατηγορία τους!

Η καθημερινή μετακίνηση φορτίων για κάθε επαγγελματία, είναι πλέον εύκολη, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον. Τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα ECOCAR VICTORY είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να χειρίζονται μεγάλα ωφέλιμα φορτία που μπορούν να φτάσουν τα 1190 κιλά. καθιστώντας τα κατάλληλα για εμπορικές μεταφορές που απαιτούν μεγάλο χώρο φόρτωσης. Όντας φιλικά προς το περιβάλλον, παρέχουν γρήγορες, αποτελεσματικές και συνεπείς επαγγελματικές λύσεις με ευελιξία, ταχύτητα και οικονομία στη χρήση.
 
Με τις εξωτερικές διαστάσεις να ανέρχονται σε μόλις 4400 Χ 1650 Χ 1920 (Μήκος X Πλάτος X Ύψος), τη δυνατότητα ωφέλιμου φορτίου 965 κιλών και διαθέτοντας 3 πόρτες για εύκολη πρόσβαση, το μικρότερο μοντέλο της σειράς Victory, το ECOCAR VAN δείχνει να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις ενός επαγγελματία, χωρίς καν να λάβουμε υπόψιν τα φορολογικά κίνητρα για επιχειρήσεις και επαγγελματίες που δίνουν όλα τα επαγγελματικά μοντέλα της ECOCAR.

Όλα τα μοντέλα της γκάμας Victory τροφοδοτούνται από έναν σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα μόνιμου μαγνήτη τοποθετημένο στο πίσω μέρος, που στέλνει 80 ίππους και 200Nm ροπής στον πίσω άξονα και αντλεί την ενέργεια του από μια μπαταρία λιθίου σιδήρου φωσφόρου χωρητικότητας 41,86 kWh. Η αυτονομία φτάνει τα 300 χιλιόμετρα και η μέγιστη ταχύτητα είναι 100χλμ./ώρα.
 
Σε έναν ταχυφορτιστή η μπαταρία φορτίζει σε μόλις 1 ώρα και 40 λεπτά, ενώ η φόρτιση από ένα wallbox διαρκεί περίπου 7-10 ώρες. Τα Victory Double Cabin, Van και Single Cabin φέρουν ατσάλινους τροχούς με ελαστικά διαστάσεων 175R14LT, δισκόφρενα εμπρός και ταμπούρα πίσω, σύστημα ABS και EBD και ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι.

Τα Victory Van και Victory Pick Up έχουν άνετους χώρους στην καμπίνα των επιβατών, διαθέτουν μονάδα κλιματισμού (A/C), φέρουν αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, πολυλειτουργικό τιμόνι, αναπτήρα και παροχή 12V, ενώ η κεντρική οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες του οδηγού.
 
TIMEΣ:

  • ECOCAR VICTORY VAN – 26.600 ευρώ
  • ECOCAR VICTORY PICK UP – 25.500 ευρώ
  • ECOCAR VICTORY DOUBLE CABIN – 28.800 ευρώ
(Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν το ποσό των 6.000 ευρώ της κρατικής επιδότησης)

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις