Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ecocar: Έρχεται το πρώτο 100% ηλεκτρικό SUV της εταιρείας

Ecocar: Έρχεται το πρώτο 100% ηλεκτρικό SUV της εταιρείας

8/2/2024

Ο στόλος ηλεκτρικών οχημάτων της Ecocar ανανεώνεται με μια σημαντική προσθήκη που καλύπτει πολλαπλές χρήσεις. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της εταιρείας, είναι γεγονός.

Η Ecocar εξειδικεύεται στον τομέα της ηλεκτροκίνησης με μια πληρέστατη γκάμα από microcars, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών για οικολογικές και οικονομικές μετακινήσεις.  

 Διπλά στα επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα της Ecocar, προστίθεται πλέον ένα SUV μοντέλο με αυξημένες δυνατότητες μετακίνησης και φυσικά 100% ηλεκτρικό όπως και όλα τα  τετράτροχα μοντέλα της εταιρείας.
 
Οι διαστάσεις του αμιγώς ηλεκτρικού πεντάθυρου πενταθέσιου SUV της Ecocar είναι 4,035 μ. μήκος, 1,736 μ. πλάτος, και 1,635 μ. ύψος, νούμερα που προσφέρουν άνετες μετακινήσεις για 4 άτομα και μεγάλες ικανότητες φόρτωσης.

H Ecocar υπόσχεται αυτονομία WLTP 320 χλμ. με μία φόρτιση της μπαταρίας λιθίου (LFP) χωρητικότητας 41,7 kWh για το νέο SUV, που θα αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 130 χλμ./ώρα.  

Το νέο μοντέλο παρέχει κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ενώ  ο πλούσιος κατάλογος των αξεσουάρ δίνει επιπλέον δυνατότητες εξατομίκευσης σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες ή προτιμήσεις του καθενός.

Εν αναμονή λοιπόν της πρώτης επίσης παρουσίασης του στην Ελλάδα


Για περισσότερες πληροφορίες
www.ecocar.city
Facebook

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις