Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Δεν υπάρχει καμία διαφορά στην απόδοση του κινητήρα.

Γλίτωσε λεφτά χωρίς να χάσεις σε ποιότητα

Διαβάστηκε από 13035 αναγνώστες - 31/7/2017

Για αυτούς που αναρωτιούνται τους λόγους που πρέπει να επιλέξουν ένα ΟΕΜ ανταλλακτικό και να μην στραφούν σε κάποια άλλη λύση, πρέπει να αναφέρουμε τρεις πολύ σημαντικές παραμέτρους που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τη κατάλληλη επιλογή.
Πρώτα από όλα τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά είναι φθηνότερα από τα αυθεντικά. Πολλές φορές μάλιστα το διαφορά που υπάρχει στη τιμή με ένα original ανταλλακτικό μπορεί να αγγίξει και τη μισή τιμή. Αυτό, όπως είναι εύκολα κατανοητό, συμβαίνει καθώς οι τιμές πάντα ανεβαίνουν σύμφωνα με τη φήμη μιας εταιρίας. Έτσι και εδώ, εάν δεν σας ενδιαφέρει να αναγράφεται απλά η επωνυμία τη αυτοκινητοβιομηχανίας, (ενώ το προϊόν παραμένει το ίδιο) μπορείτε να γλιτώσετε ένα σημαντικά μεγάλο χρηματικό ποσό από τη χρήση ΟΕΜ.
Ένας δεύτερος λόγος, που συμπληρώνει τον πρώτο, είναι πως τα υλικά κατασκευής των ΟΕΜ είναι ίδιας ποιότητας με τα αυθεντικά. Έτσι δεν διατρέχουμε τον κίνδυνο της αγοράς ενός ελαττωματικού προϊόντος ή ενός ανταλλακτικού που θα αντέξει λιγότερο στο πέρασμα του χρόνου, αναγκάζοντάς μας να επισκεφτούμε νωρίτερα το συνεργείο. Παραμένει η εγγύηση και η αξιοπιστία της κατασκευάστριας εταιρίας.
Ολοκληρώνοντας αξίζει να σημειωθεί, πως όποιο ανταλλακτικό αγοράσω, θα είναι απόλυτα συμβατό με το μοντέλο του αυτοκινήτου μου. Οι διαστάσεις παραγωγής είναι σύμφωνες με τις εργοστασιακές απαιτήσεις οπότε εάν γνωρίζω τι ακριβώς θέλω, δεν υπάρχει περίπτωση ένα ΟΕΜ ανταλλακτικό να μην είναι συμβατό.