Εάν έχασε την λάμψη του, εδώ θα την ξαναβρεί

Διαβάστηκε από 2810 αναγνώστες - 22/8/2020

Στο Φανοποιείο - Βαφείο Μπέτσης, το αυτοκίνητο σας θα βρει την λάμψη που έχει χάσει. Από μικροδιορθώσεις μέχρι ολική βαφή και αποζημιώσεις ασφαλιστικών, όλα εδώ.

 
 

Τράκαρες; Επισκεύασε το οικονομικά εδώ

Μακάρι αλλά απίθανο έως σχεδόν αδύνατο να μην χρειαστείτε έστω μία φορά στη ζωή σας Φανοποιείο - Βαφείο . Και αφού θα το χρειαστείτε, τότε αφεθείτε στα χέρια των καλύτερων.

Η επιχείρηση Μπέτσης εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί στη περιοχή του Μουρναζίου, ως ένα από τα καλύτερα και πιο έμπειρα Φανοποιεία - Βαφεία στην αγορά. Με την εμπειρία να περνά από γενιά σε γενιά, ποτέ μία επίσκεψη για επιδιορθώσεις δεν ήταν τόσο ανώδυνη.

Έχετε κάποιο πρόβλημα με τον προφυλακτήρα;Σε λίγες ώρες θα είναι σαν καινούργιος. Με το πέρασμα των χρόνων έχουν χάσει την λάμψη τους ( έχουν θαμπώσει) τα φανάρια σας; Σε λίγα λεπτά μπορούν να φωτίζουν όπως την ημέρα αγοράς. Διαλέξτε ανάμεσα σε γυάλισμα ή κέρωμα για να οδηγείτε ένα αυτοκίνητο που θα κάνει όλα τα κεφάλια να γυρνάνε από την εντυπωσιακή κατάσταση του εξωτερικού του.  Ακόμα και μικροεπισκευές – επιδιορθώσεις δεν είναι πρόκληση για την εμπειρία της εταιρίας.

Η εταιρία σας βγάζει αλώβητους και από το πιο δύσκολο κομμάτι, αυτό της συνεννόησης με τις ασφαλιστικές σε περίπτωση τρακαρίσματος. Το Φανοποιείο - Βαφείο Μπέτσης, αναλαμβάνει μέσω εξουσιοδότησης όλη την διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος.
 
Το θέλετε σαν καινούργιο; Θα το έχετε σαν καινούργιο!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Φανοποιείο - Βαφείο Μπέτσης
Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 17 Περιστέρι
Τηλ: 210 5747 897
Fax: 215 5052 883
Email: [email protected]