Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Eπιλέγω BIOLKA για βιολογικό καθαρισμό

Διαβάστηκε από 5928 αναγνώστες - 13/4/2021

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι μία λύση που προσφέρει πολλαπλά οφέλη αλλά αυτή τη χρονική περίοδο αποτελεί μια προτεραιότητα η διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής σε όλους τους χώρους : σπίτι, γραφείο, αυτοκίνητο κ.λ.π.

Η κινητή μονάδα βιολογικών καθαρισμών είναι η ιδανική λύση για να έχετε άμεσα, εγγυημένα καθαρό το αυτοκίνητό που μετακινείστε εσείς και η οικογένειά σας,κλείνοντας εύκολα και γρήγορα  ραντεβού στο χώρο σας, την ώρα που σας εξυπηρετεί!
 
Η εταιρία BIOLKA, του Κωνσταντίνου Λάτσου  δραστηριοποιείται στο χώρο  των βιολογικών καθαρισμών και διαθέτει  σύγχρονο κινητό συνεργείο καθαρισμών το οποίο είναι διαθέσιμο καθημερινά, οπουδήποτε το ζητήσει ο πελάτης. Αναλαμβάνει τον καθαρισμό οχημάτων, φορτηγών, σκαφών, κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, επίπλων, στρωμάτων κλπ. Εξυπηρετεί άμεσα τις περιοχές των νομών Αττικής, Αργολίδας, Αχαΐας και Κορινθίας.

Εσείς δεν μετακινήστε, δεν χάνετε χρόνο  γιατί η BIOLKA μέσω της 24ωρης εξυπηρέτησης που παρέχει θα φροντίσει να καλύψει τις ανάγκες βιολογικού καθαρισμού σε όποιο χώρο ή μέσο μετακίνησης της υποδείξετε.
 
Είναι χρήσιμο να επισημάνουμε ότι ο βιολογικός καθαρισμός είναι φιλικός προς το περιβάλλον, προσφέρει άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, αυξάνει τον χρόνο αντοχής των επιφανειών και εξοντώνονται όλα τα ακάρεα και οι μικροοργανισμοί. Για τον βιοκαθαρισμό, η εταιρία χρησιμοποιεί υλικά πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ., τα οποία είναι υποαλλεργικά και φιλικά προς τον άνθρωπο. Προμηθευτές της είναι κάποιες από τις καλύτερες εταιρίες του χώρου όπως η WURTH και η KARCHER. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η ιδανική λύση για παιδιά αλλά και για άτομα που έχουν ευαισθησία στην σκόνη.

Σε όλους μας έχει τύχει να βρίσκουμε το αυτοκίνητο μας σε άσχημη κατάσταση μετά από ένα μεγάλο διάστημα χωρίς πλύσιμο. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που τους καλοκαιρινούς μήνες το αλάτι της θάλασσας ποτίζει τα καθίσματα και αφήνει πάνω λεκέδες. Όσοι έχουν παιδιά ή κατοικίδια ζώα, έχουν συνεχώς το πρόβλημα με το να λερώνονται τα αυτοκίνητα τους.
 
Ο χρόνος του βιολογικού καθαρισμού εξαρτάται αναλόγως το μέγεθος του εσωτερικού του αυτοκινήτου, τις επιφάνειες που πρόκειται να καθαριστούν καθώς και το είδος των λεκεδών που υπάρχουν. Σε περίπτωση που έχει να καθαριστεί καιρό, συνήθως απαιτείται πάνω από μία ή μιάμιση ώρα, ενώ σε περίπτωση φρεσκαρίσματος, ο χρόνος δεν ξεπερνά τη μία ώρα.
 
Οι υπηρεσίες που προσφέρει η έμπειρη ομάδα της  BIOLKA είναι:
• Βιολογικός Καθαρισμός Οχημάτων & Λεωφορέιων
• Βιολογικός Καθαρισμός Σκαφών στον εσωτερικό χώρο – σαλόνι και καμπίνα επιβατών
• Βιολογικός Καθαρισμός Σπιτιών
• Βιολογικός Καθαρισμός Επίπλων & Χαλιών
• Βιολογικός Καθαρισμός Επαγγελματικών Χώρων όπως γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία, παιδικοί σταθμοί κλπ.
• Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων από ακάρεα με πιστοποιημένα υλικά, φιλικά προς τον άνθρωπο.
 
O βιολογικός καθαρισμός είναι μια απαραίτητη διαδικασία που κανένας δεν πρέπει να αγνοεί. Η BIOLKA με τα σύγχρονα μέσα που διαθέτει, μπορεί να επιτύχει άμεσα το πιο άψογο αποτέλεσμα. Μια δοκιμή θα σας πείσει!
 
Η BIOLKA αναλογιζόμενη τις αυξημένες ανάγκες που έχουν παρουσιαστεί λόγω του κορονοϊού Covid-19,  προσφέρει αυτή την περίοδο και  καθαρισμό με ατμό σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!
 
Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Θέση Κάμπος, Μελίσσι Ξυλοκάστρου
Τηλ: 6970-111790
e-mail: [email protected]
Site: www.biolka.gr
Facebook: Biolka.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις