Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι πιο καυτές λεπτομέρειες των M3 της BMW

8/10/2020

Τα καθηλωτικά φουσκώματα των  μπροστινών τροχών της BMW E30
Τα καυτά φουσκώματα των μπροστινών τροχών της BMW E30 άφησαν εποχή δίνοντας μια άλλη αισθητική στο μικρό σαλόνι που φοράει. 


 
Το πίσω φτερό της σειράς BMW E30 άφησε ιστορία
Κινηματογραφικό και άκρως εθιστικό το Ε30 παλαιάς σχολής με το πίσω φτερό να δίνει μια αλήτικη και γκανγκστερική οπτική στο πολυαγαπημένο Μ της εποχής. 

 
Κάθε λεπτομέρεια πάνω στο Ε30 BMW M3 είναι και μια πινελιά.
Όσο σπάνιο είναι να ξεχωρίσεις κάποια ιδιαίτερη λεπτομέρεια σε αυτό το διαχρονικό διαμάντι άλλο τόσο είναι να έχεις στα χέρια σου το κλειδί μιας από τις ελάχιστες απολύτως γνήσιες BMW Μ3 Ε30.

 
To carbon εισαγωγής αέρα της BMW E46 M3 CSL 
To ακαταμάχητο E46 M3 CSL  με το μαχητικό straight6 κινητήρα έμεινε στην ιστορία για τον τρόπο που καταπίνει τεράστια κομμάτια αέρα, μέσω από μιας ανθρακονημάτινης εισαγωγής αέρα.


 
Κάθε σύγχρονη έκδοση  τετραπλών απολήξεων εξάτμισης M3
Οι δυο πρώτες γενιές M3 δεν επωφελήθηκαν με τα προνόμια του να έχουν ένα επιπλέον ζευγάρι απολήξεων σε αντίθεση με το Ε46 και τον τετραπλό σχηματισμό απόληξης να δίνει άλλο αέρα. 


 
Οι vintage πλευρικοί αεραγωγοί  του BMW Ε46 M3
Από άλλη εποχή αυτή η λεπτομέρεια με το M3 σύμβολο πάνω στον αεραγωγό να τονίζει τα φουσκώματα των μπροστινών τροχών της E46.


 
Το καπό του Ε92 BMW M3 
Το καπό που είναι εφοδιασμένο η σκληροπυρηνική Ε92 BMW M3  είναι επιθετικό και άκρως επιβλητικό στο μάτι. Δίνει μια αίσθηση κυριαρχίας.

 
 Η ανθρακονημάτινη μπάρα θόλων F80 BMW M3
Τελευταία αλλά πιο σημαντική λεπτομέρεια είναι η ανθρακονημάτινη μπάρα θόλων που τυλίγεται γύρω από τη θέση του κινητήρα. Με μια λέξη.. τέχνη 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει