Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ανανεωμένο Toyota Yaris

25/7/2017

Νέος κινητήρας και αλλαγές ουσίας. Η Toyota δίνει αέρα στο best seller της, το Yaris, εφοδιάζοντάς το με ένα νέο βενζινοκινητήρα 1.500 κυβικών, αλλάζοντας την εμφάνιση και βελτιώνοντας σημαντικά την οδική του συμπεριφορά.

Με αφορμή την ανανέωση του Yaris και τη συνεργασία της Toyota ως «partner» των Ολυμπιακών Αγώνων για τα επόμενα 8 χρόνια, βρεθήκαμε προσκεκλημένοι της ελληνικής αντιπροσωπίας, ώστε να γνωρίσουμε από κοντά το ανανεωμένο best seller μοντέλο της ελληνικής αγοράς. Αντικειμενικά, το νέο Toyota Yaris έχει να αντιταχθεί απέναντι στον ολοένα και αυξανόμενο, σκληρό ανταγωνισμό της κατηγορίας, ο οποίος μοντέλο με μοντέλο καταφέρνει να μας εκπλήσσει, ωστόσο φαίνεται πως με την ανανέωσή του αυτή παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος… Οι σημαντικότερες αλλαγές εντοπίζονται στους κινητήρες (σ.σ. προστέθηκε ένας νέος 1.500άρης βενζινοκινητήρας 111 ίππων), στην ρύθμισης της ανάρτησης και στην εμφάνιση.
 
Σχεδίαση
Το νέο Toyota Yaris έχει βελτιωθεί αρκετά σε εμφάνιση σε σχέση με πριν. Έχει κρατήσει βέβαια τις βασικές σχεδιαστικές αρχές της Toyota και έχει εμπνευστεί -σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας- από το σχήμα των καταμαράν, με αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο μοντέρνο και δυναμικό από όλες τις γωνίες. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις