autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Β10: Το νέο SUV που φέρνει στην Ευρώπη η Leapmotor
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Β10: Το νέο SUV που φέρνει στην Ευρώπη η Leapmotor

27/9/2024

Πλησιάζει το τρίτο μοντέλο της Leapmotor.
Παγκόσμια πρεμιέρα στην Έκθεση του Παρισιού.
Κυκλοφόρησαν οι πρώτες teaser εικόνες.
Πιθανότατα θα πρόκειται για αμιγώς ηλεκτρικό.

Πλησιάζει το τρίτο μοντέλο της Leapmotor

Η Leapmotor μετά την επίσημη πρεμιέρα στην Ευρώπη και την Ελλάδα, η οποία έγινε μέσω των T03 και C10, ετοιμάζει και τρίτο μοντέλο. Αυτό είναι το B10, για το οποίο η κινεζική μάρκα μας έδωσε μία πρώτη γεύση χάρη στις πρώτες teaser εικόνες, τις οποίες δημοσίευσε. Μάλιστα, η επίσημη πρεμιέρα του δεν αργεί.

Παγκόσμια πρεμιέρα στην Έκθεση του Παρισιού

Το Leapmotor B10 θα αποκαλυφθεί επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, που έρχεται σε λίγες ημέρες. Το Β10 είναι ένα ολοκαίνουργιο compact SUV, σε αντίθεση με τα Τ03 και C10, όπου υπήρχαν στην Κίνα πριν έρθουν στην Ευρώπη.

Πιθανότατα θα πρόκειται για αμιγώς ηλεκτρικό

Η Stellantis, επικεφαλής για τις πωλήσεις των αυτοκινήτων της Leapmotor στην Ευρώπη, ανέφερε πως το B10 θα είναι το πρώτο παγκόσμιο μοντέλο που θα βασιστεί στη νέα «πλατφόρμα Β» της μάρκας. Επί του παρόντος δεν ανακοινώθηκε το σύστημα κίνησης που θα εξοπλίζει το νέο οικογενειακό SUV, ωστόσο πιθανότατα θα πρόκειται για αμιγώς ηλεκτρικό.

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες teaser εικόνες

Οι πρώτες teaser εικόνες που δημοσιεύτηκαν δείχνουν ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του Β10 σε δοκιμές στο χώμα. Επιμέρους χαρακτηριστικά του νέου SUV είναι οι χωνευτές χειρολαβές στις πόρτες, οι χωρισμένοι προβολείς, αλλά και τα λεπτά LED φώτα στο πίσω μέρος. Περισσότερες πληροφορίες για το νέο SUV που θα απασχολήσει τις ευρωπαϊκές αγορές αναμένονται προσεχώς.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις