Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αρχοντιά και κύρος, είναι οι πρώτες λέξεις που μας ήρθαν στο μυαλό αντικρίζοντας την νέα 530e.

Η πρίζα στο εμπρός δεξί φτερό είναι εύκολη στη χρήση.

BMW 530e iPerformance. Αγγίζει τη τελειότητα

16/4/2018

Πολλές φορές χρησιμοποιούμε τον όρο premium κάπως χαριστικά ή με δεύτερες σκέψεις. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον ο ορισμός αυτός δεν είναι αρκετός για να χαρακτηρίσει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα σύνολα της αγοράς. Δοκιμάζουμε λοιπόν την υβριδική έκδοση της 5άρας με συνολική ισχύ 252 ίππων που καταφέρνει να συναρπάζει στο δρόμο παρά τον οικολογικό της χαρακτήρα.

Όταν σκέφτεσαι BMW αμέσως έχεις εξασφαλισμένη την πολυτέλεια, τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα αλλά και τις υψηλές επιδόσεις. Εάν σε αυτή την επί χρόνια επιτυχημένη συνταγή προσθέσεις οικονομία, οικολογία και τεχνολογία υψηλού επιπέδου, τότε έχεις φτιάξει τη νέα BMW 530e iPerformance. Πήραμε στα χέρια μας τα κλειδιά του νέου plug-in υβριδικού μοντέλου και σας μεταφέρουμε κάθε λεπτομέρεια.

Αρχοντιά και κύρος με 67.080 ευρώ
Στο αμάξωμα των 5 μέτρων που δημιούργησε η BMW, αμέσως διαπιστώνουμε πως συνεχίζει να διατηρείται το γεμάτο κύρος παρουσιαστικό της τρέχουσας γενιάς. Εάν ψάχνετε αλλαγές, αυτές θα τις βρείτε μόνο στο λογότυπο «iPerformance», στο έξτρα καπάκι για την πρίζα ( εμπρός αριστερό φτερό) και την μπλε γρίλια της μάσκας. Η τιμή των 67.080 φυσικά την καθιστά όνειρο για πολλούς, μα όχι για όλους. Η ιδιαίτερα εξελιγμένη plg-in υβριδική τεχνολογία, της εξασφαλίζει και μηδενικά τέλη, μα και χαμηλό κόστος μετακίνησης χάρη στην μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία. Μπορεί να ζητάει πολλά μα προσφέρει ακόμα περισσότερα. Βέβαια το ίδιο ισχύει εάν μεγαλώσετε τον κατάλογο με τον εξοπλισμό…

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις