autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
CUPRA Terramar: Ξεκίνησε η παραγωγή του στην Ουγγαρία
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

CUPRA Terramar: Ξεκίνησε η παραγωγή του στην Ουγγαρία

23/9/2024

Στο εργοστάσιο της Audi.
Βενζίνη, ήπια υβριδικό και Plug-in υβριδικό έως 272 ίππους.
Το Νοέμβριο οι πρώτες παραδόσεις.

Στην Ουγγαρία η παραγωγή του

Το νέο CUPRA Terramar έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στις αρχές του μήνα και πλέον, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ισπανική μάρκα, ξεκίνησε την παραγωγή του στο εργοστάσιο της Audi, στην πόλη Györ της Ουγγαρίας. Έτσι, το Györ γίνεται το πρώτο εργοστάσιο της Audi που θα παράγει οχήματα μιας αδελφής μάρκας, όντας αμφότερες μέλη του VW Group.

Βενζίνη, ήπια υβριδικό και Plug-in υβριδικό έως 272 ίππους

Το CUPRA Terramar είναι σχεδιασμένο με την τελευταία «γλώσσα» σχεδιασμού της φίρμας. Το εσωτερικό του θα εξοπλίζεται με πολλές τεχνολογίες και δύο οθόνες, ενώ θα είναι διαθέσιμο ως βενζινοκίνητο, ήπια υβριδικό και Plug-in υβριδικό έως 272 άλογα.

Νέα επιλογή στα οικογενειακά SUV

Τη βάση του CUPRA Terramar αποτελεί η MQB Evo πλατφόρμα του Ομίλου VW. Οι αναλογίες του μοντέλου έχουν ως εξής: ύψος 1.584 χλστ., πλάτος 1.863 χλστ., μήκος 4.519 χλστ. και μεταξόνιο 2.681 χλστ. Ως εκ τούτου το ισπανικό SUV είναι μία ακόμα πρόταση στην κατηγορία των οικογενειακών SUV. Αξίζει να σημειωθεί πως το Terramar πρόκειται για το τελευταίο μοντέλο της CUPRA με κινητήρα εσωτερικής καύσης, ενώ είναι και το πρώτο αυτοκίνητο της μάρκας που θα προσφερθεί στις ΗΠΑ.

Το Νοέμβριο οι πρώτες παραδόσεις

Οι πρώτες παραδόσεις του CUPRA Terramar είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις