Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Βλέπετε το πρωτότυπο Citroen Oli.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βλέπετε το πρωτότυπο Citroen Oli.

Citroen C4: Με στοιχεία από το Oli η νέα γενιά του γαλλικού μοντέλου

9/7/2024

Πρεμιέρα το 2027.
Ο επικεφαλής σχεδιασμού επιβεβαίωσε τις επιρροές από το πρωτότυπο Oli.
Θα βασίζεται στην πλατφόρμα Smart Car της Stellantis.
Πριν τη νέα γενιά θα παρουσιαστεί το ανανεωμένο C4, στο Παρίσι.

Πρεμιέρα το 2027

Το εντυπωσιακό concept Oli θα είναι το πρωτότυπο το οποίο θα δανείσει πολλά από τα στοιχεία της σχεδίασής του στο μοντέλο νέας γενιάς του Citroen C4. Το νέο γαλλικό hatchback σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα διαθέτει χαμηλό κόστος απόκτησης και θα δίνει βάση στη βιωσιμότητα. Το ντεμπούτο του θα γίνει πιθανότατα το 2027, ενώ θα βασίζεται στην πλατφόρμα Smart Car της Stellantis.

Ο επικεφαλής σχεδιασμού επιβεβαίωσε τις επιρροές από το πρωτότυπο Oli

Παραχωρώντας δηλώσεις σε βρετανικά ΜΜΕ ο επικεφαλής σχεδίασης της Citroen, Pierre Leclercq επιβεβαίωσε πως το νέο C4 θα έχει σχεδίαση επηρεασμένη από το Oli, χωρίς ωστόσο να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. με τη σειρά τους ο επικεφαλής προϊόντων της Citroen, Laurence Hansen συμπλήρωσε πως το μοντέλο θα το δούμε είτε προς το τέλος του 2026 είτε το 2027.

Ντεμπουτάρει στο Παρίσι το ανανεωμένο C4 πριν τη νέα γενιά

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως πριν από το νέο C4 θα δούμε το ανανεωμένο. Πρόκειται να παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού τον προσεχή Οκτώβριο. Η φρεσκαρισμένη έκδοση του τρέχοντος C4 θα φέρει πιο τετράγωνους προφυλακτήρες και φωτιστικά εμπνευσμένα από το Oli, αλλά δεν αναμένεται να είναι ριζικά αλλαγμένο, κάτι που θα ισχύσει στο μοντέλο της νέας γενιάς.

Θα βασίζεται στην πλατφόρμα Smart Car της Stellantis

Κλείνοντας, να σημειωθεί πως στη νέα του γενιά το C4 κατά πάσα πιθανότητα θα βασίζεται στην πλατφόρμα Smart Car της Stellantis. Την ίδια πλατφόρμα χρησιμοποιούν και άλλα αυτοκίνητα προερχόμενα τον Όμιλο, όπως τα C3, C3 Aircross, Fiat Grande Panda και Opel Frontera.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις