Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΔΟΚΙΜΗ: Mercedes C200 Coupe 184PS

Διαβάστηκε από 23343 αναγνώστες - 23/6/2019

Είναι το απόλυτο Coupe! Όποια ελάχιστα περιθώρια βελτίωσης είχε η κουπέ έκδοση της C-Class, έγιναν πραγματικότητα με το αποτέλεσμα να συναρπάζει. Η νέα Mercedes C200 Coupe αντιστέκεται σθεναρά στην εποχή και συνεχίζει να πουλάει σα τρελή.

Έχοντας κάτω από το τεράστιο καπό της το νέο 1.500άρι μοτέρ απόδοσης 184 ίππων, σύστημα ανάκτησης ενέργειας και όλα τα νέα τεχνολογικά καλούδια, θέτει τον πήχη στην κατηγορία της. Πώς κάνεις το ήδη όμορφο, πανέμορφο; Διατηρείς την γενικότερη σχεδιαστική φιλοσοφία που σε έκανε να ξεχωρίζεις και αλλάζεις μερικές λεπτομέρειες. Έτσι στη νέα Mercedes C200 Coupe συναντάμε νέα φωτιστικά σώματα LED εμπρός, νέα γρίλια στη μάσκα, νέους προφυλακτήρες αλλά και νέες, ακόμα πιο εντυπωσιακές  ζάντες. Παραμένει κομψή και γεμάτη κύρος, αποπνέει όμως με τον δικό της μοναδικό τρόπο τον καλά κρυμμένο sportif εαυτό της.



Όλα δείχνουν ακριβά και καλά. Και έτσι είναι. Το εσωτερικό της Mercedes C-Class Coupe, είναι εντυπωσιακό όσο και το εξωτερικό, με χρήση μπόλικου αφρώδους μαλακού πλαστικού και φινιρίσματος για σεμινάριο. Βέβαια τα βλέμματα κερδίζει η οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, πάνω από τους μεγάλους αεραγωγούς, η οποία είναι και το κέντρο ελέγχου. Μία μικρότερη οθόνη στο καντράν (ανάμεσα στα αναλογικά όργανα) δίνει τις πιο άμεσες πληροφορίες, ενώ και οι δυο τους χειρίζονται από δύο μικρές επιφάνειες αφής στο τιμόνι. Οι θέσεις είναι αρκετά χαμηλά και σε αγκαλιάζουν καταπληκτικά, ενώ εξετάζοντας τον τομέα των χώρων, οι θυσίες είναι αμελητέες με το χαμήλωμα της οροφής να ξεκινάει αρκετά πίσω, δίνοντας στους 4 επιβάτες αρκετό αέρα για κεφάλια και γόνατα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις