Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Το απόλυτο Coupe

    Διαβάστηκε από 23352 αναγνώστες - 23/6/2019

    Εάν τις εξωτερικές αλλαγές δεν τις βρήκατε πολλές, ετοιμαστείτε να αλλάξετε γνώμη σηκώνοντας το καπό. Εκεί θα συναντήσουμε το ολοκαίνουργιο μοτέρ 1.500 κ.εκ. απόδοσης 184 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα δευτερεύον δίκτυο 48V το οποίο διαθέτει σύστημα EQ Boost. Το τελευταίο, όσο φρενάρετε αποθηκεύει ενέργεια την οποία χρησιμοποιεί αργότερα σε καταστάσεις πλήρης επιτάχυνσης, δίνοντας επιπλέον 14 ίππους και 160 Nm ροπής. Με όλα τα παραπάνω, τα 1.430 κιλά του αυτοκινήτου δείχνουν πούπουλο, ενώ ο συνδυασμός τους με 9άρι αυτόματο κιβώτιο, εκτινάσσει επιδόσεις… και κατανάλωση. Έτσι το 0-100 έρχεται σε μόλις 7.8 δευτ, η τελική ξεπερνά τα 239 χλμ./ώρα ενώ η κατανάλωση σε πραγματικές συνθήκες αγγίζει τα 10.2 λτ./100χλμ.



    Οδική συμπεριφορά
    Μπορεί να έχει βλέψεις για δυναμικότερη οδική συμπεριφορά, μα δεν ξεχνά το βασικό της DNA και τον όρκο υποταγής στην άνεση. Έτσι, παρά την 19άρα ζάντα, θα περάσει από πολλές ανωμαλίες χωρίς να ταραχτεί το εσωτερικό, ενώ είναι εξαιρετικά σταθερή σε μεγάλες ταχύτητες, διατηρώντας εύκολα μέσες ωριαίες ταχύτητες σε ανοικτό δρόμο. Η πίσω κίνηση σπάνια γίνεται αντιληπτή, ακόμα και σε στροφές, όπου το αμάξι παρουσιάζει αμελητέες κλίσεις και στιβαρότητα. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα πλήρως ισορροπημένο αυτοκίνητο που με την ίδια άνεση που θα φτάσει τα 240χλμ./ώρα, θα σε πάει και μέχρι το σουπερ μάρκετ.



    Συμπέρασμα
    Ήταν καλή, έγινε τέλεια! Η ανανέωση της Mercedes C200 Coupe στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο κόσμος μπορεί να χαρεί πλέον ένα coupe πρότυπο.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement