Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Διαρροή: Αυτό είναι το νέο Audi A5
14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διαρροή: Αυτό είναι το νέο Audi A5

16/7/2024

Oι πρώτες εικόνες για τα νέα Α5 Sedan και Avant.
Τρεις οθόνες στο ταμπλό, η τρίτη μπροστά από το συνοδηγό.
Βενζίνη, diesel και Plug-in υβριδικό.

Ιδού το νέο A5

Εικόνες που αποκαλύπτουν το νέο Audi A5 λίγο πριν λάβει χώρα το επίσημο ντεμπούτο του διέρρευσαν και σας τις παρουσιάζουμε. Οι εικόνες δείχνουν το νέο γερμανικό μοντέλο στις εκδόσεις Sedan και Avant (wagon), ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε και την όπου δεσπόζουν τρεις οθόνες στο ταμπλό.

Πρώτες εικόνες για τα νέα Α5 Sedan και Avant

Από άποψη σχεδίασης, τα νέα Α5 Sedan και Avant έχουν αποκτήσει σπορτίφ εικόνα, ακόμα και στις αρχικές εκδόσεις. Η παραδοσιακή οκτάγωνη μάσκα της Audi δίνει το παρόν και συνοδεύεται από νέα φωτιστικά σώματα, στο πάνω μέρος των οποίων στεγάζονται τα νέα LED φώτα ημέρας. Στο πίσω μέρος, το μοντέλο διαθέτει φωτιστικά σώματα που ενώνονται μεταξύ τους μέσω μίας LED μπάρας. Φαίνεται πως τα φωτιστικά σώματα του Audi A5 είναι τα τελευταίας τεχνολογίας OLED.

Τρεις οθόνες στο ταμπλό, η τρίτη μπροστά από το συνοδηγό

Η καμπίνα του νέου Α5 είναι εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο. Το πολυλειτουργικό τιμόνι έχει σχεδίαση τεσσάρων ακτινών ενώ πίσω του παρατηρούμε τρεις οθόνες που καλύπτουν όλο το ταμπλό. Οι δύο μεγαλύτερες οθόνες ενσωματώνονται σε ένα πλαίσιο και αφορούν τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη αφής για το infotainment, ενώ υπάρχει και μία τρίτη οθόνη, μικρότερου μεγέθους, μπροστά από τον συνοδηγό.

Βενζίνη, diesel και Plug-in υβριδικό

Σε ότι αφορά τους κινητήρες δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες. Περιμένουμε ωστόσο πως η γκάμα των μηχανικών συνόλων του νέου Α5 θα αποτελείται από ήπια υβριδικούς κινητήρες βενζίνης, turbodiesel, αλλά και Plug-in υβριδικές επιλογές.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις