Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στον δρόμο: Παραμένει εξαιρετικό

Διαβάστηκε από 36642 αναγνώστες - 5/8/2021

Το Renault Clio διακρινόταν διαχρονικά για την κορυφαία οδηγική του συμπεριφορά και στη συγκεκριμένη έκδοση κάτι τέτοιο δεν αλλάζει. Η ποιότητα κύλισης είναι εξαιρετική, με τη κορυφαία ηχομόνωση να «θωρακίζει» την καμπίνα από εξωτερικούς θορύβους. Η θέση οδήγησης και η αίσθηση του τιμονιού είναι τα δυνατά σημεία του Clio και στην έκδοση διπλού καυσίμου. Όσον αφορά στο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, σίγουρα θα θέλαμε και την έκτη σχέση, αλλά η σωστή κλιμάκωση από το πεντάρι σασμάν δεν αφήνει περιθώρια για αρνητικά σχόλια. Η ρύθμιση της ανάρτησης έχει γίνει με γνώμονα την κορυφαία άνεση, απορροφά τους κραδασμούς υποδειγματικά, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί έντονες κλίσης σε στροφές. Τέλος, από τον τρικύλινδρο κινητήρα απουσιάζουν οι έντονοι κραδασμοί και γίνεται θορυβώδης μόνο στις υψηλές στροφές. Μπορεί να μη «βάζει» φωτιά στην άσφαλτο, αλλά κινεί αξιοπρεπέστατα το αμάξωμα των 1.137 κιλών.

Kοινοποίησε το »


Η τιμή του Renault Clio με τον κινητήρα διπλού καυσίμου ξεκινά από τα 16.440 ευρώ στην έκδοση «EXPRESSION» σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας. Εννοείται ότι οι ιδιαίτερα μειωμένες τιμές ρύπων απαλλάσσουν το Renault Clio LPG από τα Τέλη Κυκλοφορίας.



Συμπέρασμα
Οι εντυπώσεις που έχει αφήσει το Renault Clio είναι κορυφαίες και οι πωλήσεις του είναι ένα στοιχείο που το επιβεβαιώνει. Στην περίπτωση της έκδοσης διπλού καυσίμου, τα έξοδα μετακίνησης μειώνονται δραματικά και το μόνο σίγουρο είναι ότι η απόσβεση της διαφοράς στην τιμή έρχεται μέσα σε μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα.

 

Kοινοποίησε το »