Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Δοκιμάζουμε τη νέα Mercedes B180

7/4/2020

Η νέα Β- Class προτάσσει πιο τολμηρή και μοντέρνα σχεδίαση, αποδεικνύοντας πως η πρακτικότητα δεν είναι πλέον τσακωμένη με το στυλ. Εφοδιάζεται με πληθώρα συστημάτων ασφαλείας, διατηρώντας συνάμα αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά του οικογενειακού αυτοκινήτου.

Δοκιμάζουμε την βενζινοκίνητη έκδοση με τον 1.300άρη κινητήρα των 136 ίππων, σε συνεργασία με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Με τιμή εκκίνησης τα 27.911 ευρώ δίνει άλλο νόημα στην premium πρακτικότητα. Έχοντας πηγή έμπνευσης την καθολικά όμορφη A-Class, οι σχεδιαστές έδωσαν νέο και ολόφρεσκό τόνο στην σχεδιαστική ταυτότητα της νέας B-Class. Το ελαφρώς πιο μακρύ αμάξωμα, η χαμηλωμένη οροφή αλλά και οι λιτές γραμμές που το χαρακτηρίζουν, αποδεικνύουν την δουλειά που έχει γίνει. Τα φώτα της θυμίζουν τα SUV της γκάμας, ενώ  στο σύνολο του, θα λέγαμε πως θυμίζει αρκετά μία μεγαλωμένη και πιο πομπώδη A-Class. 



Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από άκρως ποιοτικά και μαλακά υλικά στο σύνολο της καμπίνας, και αυτό αντικρίσαμε. Διάχυτη η premium αύρα λοιπόν από θέμα υλικών, αλλά και από θέμα τεχνολογίας με την προσθήκη του MBUX, όπου με μία φράση, μπορείτε σχεδόν να πιάσετε κουβέντα με το αυτοκίνητο. Οι λειτουργίες μπορούν να περαστούν φωνητικά, μέσω των πλήκτρων αφής στο τιμόνι, από την οθόνη αφής αλλά και από το touchpad στο κέντρο. Όσον αφορά τους χώρους, ετοιμαστείτε για άνετη μεταφορά 3 πίσω ενηλίκων, με εξαιρετικό χώρο για τα κεφάλια αλλά και τα γόνατα τους , ενώ το πορτ-μπαγκάζ είναι επίσης άριστο σε σχήμα, με κατακόρυφα κομμένες πλευρές, διπλό δάπεδο και μια επάρκεια σε συστήματα συγκράτησης, θήκες, πρίζες, φώτα. (455 λτ.)
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις