Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε τη νέα Mercedes E-Class 220d Coupe 194PS

Διαβάστηκε από 35569 αναγνώστες - 24/9/2019

Είναι όμορφη, είναι coupe και φυσικά είναι Mercedes. Η E-Class 220d Coupe καταφέρνει να είναι κομψή, γρήγορη και οικονομική, ταυτόχρονα. Δεν έχει τυχαία το αστέρι στο καπό της πιο μεγάλο από ποτέ.

Δοκιμάζουμε την βασική diesel έκδοση της Mercedes E-Class Coupe, με τον 2λιτρο κινητήρα, απόδοσης 194 ίππων και μέση κατανάλωση τα 4λτ./100χλμ. Πλέον, η τεχνολογία έχει αποκόψει την σχέση ανάμεσα στις επιδόσεις και την κατανάλωση. Δεν μας πιστεύετε; Ιδού η απόδειξη.
Όσο και να έχεις μελετήσει... διατριβή να έχεις κάνει πάνω στα σχεδιαστικά μονοπάτια των coupe της Mercedes, αποκλείεται να μην σε ενθουσιάσει το συγκεκριμένο μοντέλο. 



Οι γραμμές της τονίζουν άρδην το αεροδυναμικό  σχήμα, με τη χαρακτηριστική «shark» μάσκα να είναι και εδώ παρούσα. Το μεγάλο καπό γεμάτο νεύρα, ενώνεται με τα εντυπωσιακά και μεγάλα φωτιστικά σώματα, ενώ όλα οδηγούν το βλέμμα σου πάνω στο γνωστό αστέρι. Από πίσω, το χαμήλωμα της οροφής είναι εντυπωσιακό, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι μεγάλα και αρκετά στενά, δημιουργώντας την αίσθηση βέλους. Δύο απολήξεις, μεγάλοι τροχοί και μικρό πίσω παρ-μπριζ, συμπληρώνουν την εντυπωσιακή και γεμάτη μπλε εικόνα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις