Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στον δρόμο: Στιβαρό και ευέλικτο

Διαβάστηκε από 6355 αναγνώστες - 4/10/2021

Με έναν αξιοθαύμαστο τρόπο, το Hyundai i10 καταφέρνει να ικανοποιεί στην πόλη, αλλά και να προσφέρει την απαραίτητη σταθερότητα όταν η ταχύτητα αυξάνεται. Με την ορατότητα από τη θέση οδήγησης να είναι άριστη και την ακτίνα στροφής να περιορίζεται στα μόλις 5 μέτρα, το νέο Hyundai i10 γίνεται ο απόλυτος σύμμαχος για τις αστικές μετακινήσεις. Ο κινητήρας κινεί αξιοπρεπώς το αμάξωμα των περίπου 950 κιλών, ενώ το σύστημα πέδησης με δισκόφρενα στον πίσω άξονα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Ενδεικτικά, η απόσταση ακινητοποίησης με αρχική ταχύτητα τα 100 χλμ./ώρα είναι 40,3 μέτρα. Το ίδιο ισχύει και για την ανάρτηση του i10, η οποίο δε δημιουργεί έντονες κλίσεις, αλλά αποσβένει αποτελεσματικά τις ανωμαλίες χωρίς να περνά έντονους κραδασμούς στην καμπίνα. Από τον εξοπλισμό του νέου Hyundai i10 δεν απουσιάζει καμία σειρά από σημαντικά συστήματα ασφαλείας, όπως για παράδειγμα η προειδοποίηση εκτροπής λωρίδας, το σύστημα προειδοποίησης μετωπικής σύγκρουσης και η αυτόματη πέδηση στις χαμηλές ταχύτητες.

Κοινοποίησέ το »




Η τιμή του νέου Hyundai i10 στην έκδοση της δοκιμής, με τον κινητήρα 1,2 λτ. των 84 ίππων και το αυτοματοποιημένο κιβώτιο ξεκινά από τα 13.140 ευρώ στην βασική έκδοση εξοπλισμού «FRESH». Σε περίπτωση που δε σας ενδιαφέρει το αυτόματο κιβώτιο, η τιμή εκκίνησης μειώνεται στα 12.440 ευρώ. Παράλληλα, αξίζει να τονίσουμε ότι με την αύξηση του κατώτατου ορίου ρύπων στα 122 γρ./χλμ., η εν λόγω έκδοση απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας μιας και εκπέμπει 103-111 γρ./χλμ. CO2.

Συμπέρασμα
Το νέο Hyundai i10 είναι ένα αυτοκίνητο που σε κάνει να βλέπεις με άλλο μάτι τις αστικές μετακινήσεις. Συνδυάζει μοντέρνα εμφάνιση και πρακτικότητα, ενώ τα πέντε χρόνια εγγύησης χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία είναι ένας επιπλέον λόγος που το καθιστά ιδανικό αυτοκίνητο για ξέγνοιαστα χιλιόμετρα. 

ή πηγαίνετε κατευθείαν στη σελίδα που σας ενδιαφέρει

Κοινοποίησέ το »