Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Δοκιμάζουμε το αυτόματο Nissan X-Trail

Διαβάστηκε από 9822 αναγνώστες - 17/11/2020

Χρειάζεται σωστές κινήσεις σε όλους τους τομείς για να θεωρείσαι ολοκληρωμένος. Το X-Trail ασπάζεται αυτή τη φιλοσοφία προσφέροντας χώρους, πρακτικότητα και ένα κινητήρα για όλα τα γούστα.

Η Nissan έβαλε τα δυνατά της και παρουσίασε ένα προσιτό SUV που δεν του λείπει τίποτα. Νέα προσθήκη ο κινητήρας των 1.33 λίτρων που έρχεται να προστεθεί σε ήδη ένα πετυχημένο σύνολο. Η μάσκα σε σχήμα V της Nissan είναι πλέον το σήμα κατατεθέν στο μπροστινό μέρος του X-Trail παρέα με τους μεγάλους προβολείς, τα γωνιώδη φώτα LED και τους ανασχεδιασμένους προβολείς ομίχλης. Οι φαρδιοί προφυλακτήρες συμπληρώνουν την δυναμική και περιπετειώδης εμφάνιση του πληθωρικού X-Trail, το οποίο με μήκος σχεδόν 4.7 μέτρα συνεχίζει να βασίζεται στην CMF πλατφόρμα του ομίλου Nissan-Renault.



Στο εσωτερικό του, το X-Trail αποπνέει αισθητική πολυτέλειας την οποία αντιλαμβάνεσαι στα ποιοτικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην καμπίνα, καθώς και την άριστη συναρμογή μεταξύ τους. Όλα είναι προσεκτικά τοποθετημένα με το συνολικό φινίρισμα να συνθέτει μια εξόχως ποιοτική κατασκευή. Η έγχρωμη οθόνη αφής των 7 ιντσών στην κεντρική κονσόλα είναι εύκολη στη χρήση και προσφέρει δυνατότητα συνδεσιμότητας, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάζει σε επίπεδο εμφάνισης. Οι διαθέσιμοι χώροι για τους επιβάτες είναι υπέρ του δέοντος μεγάλοι, χάρη και στα συρόμενα -με ρυθμιζόμενη πλάτη- πίσω καθίσματα, ενώ αντίστοιχα πολλές είναι οι διαθέσιμες θήκες αποθήκευσης για διάφορα μικροαντικείμενα. Οι αποθηκευτική δυνατότητα του χώρου αποσκευών φτάνει τα 565 λίτρα με την στάνταρ ηλεκτρική πόρτα να αυξάνει κατακόρυφα την ευχρηστία. 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις