Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Seat Ibiza FR: Mε 150 ίππους και στάνταρ το DSG

Διαβάστηκε από 5961 αναγνώστες - 16/8/2021

Η κορυφαία έκδοση του Seat Ibiza έρχεται στην 6η του γενιά αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο DSG7 και τον 1.5 TSI των 150 ίππων. Είναι, άραγε, ικανό να πιάσει κορυφή στην κατηγορία των γρήγορων supermini;

Το Seat Ibiza ήταν, είναι και όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει ένας από τους πρωταγωνιστές της supermini κατηγορίας. Στην πέμπτη του γενιά απουσιάζει η έκδοση Cupra, οπότε στην κορυφή συναντάμε το FR. Η εν λόγω έκδοση βρέθηκε στα χέρια μας, με το στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και τους 150 ίππους να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Κοιτώντας την εξωτερική εμφάνιση του Seat Ibiza FR, θα διαπιστώσει κανείς ότι υπάρχουν αρκετές αλλά διακριτικές λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει από τις πιο «απλές» εκδόσεις. Το αμάξωμα που ξεπερνά οριακά τα 4 μέτρα διατηρεί τα έντονα νεύρα και τις «αιχμηρές» γωνίες, ενώ στο εμπρός τμήμα υπάρχει το σχετικό λογότυπο FR. Από εκεί και πέρα, στο πλαϊνό τμήμα συναντάμε ζάντες μεγέθους 18 ιντσών και οι καθρέφτες είναι βαμμένοι στο μαύρο χρώμα, δημιουργώντας μία όμορφη αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα. Στο πίσω μέρος την παράσταση «κλέβουν» τα νίκελ πλαίσια των απολήξεων της εξάτμισης. 



Εσωτερικό: Με αρκετά «sportive» στοιχεία

Μπορεί τα σκληρά πλαστικά να μην ενθουσιάζουν κατά την είσοδο στην καμπίνα, αλλά το κορυφαίο Ibiza FR προσφέρει ένα άκρως ενδιαφέρον εσωτερικό με αρκετά «sportive» στοιχεία. Τα καθίσματα διακρίνονται για την κορυφαία πλευρική τους στήριξη, ενώ σε αρκετά σημεία συναντάμε κόκκινες ραφές. Πίσω από το εντυπωσιακό τριάκτινο τιμόνι με το λογότυπο FR στο κάτω του μέρος, υπάρχουν τα paddles για τις χειροκίνητες αλλαγές σχέσεων, ενώ στην κεντρική κονσόλα συναντάμε μία οθόνη αφής μεγέθους 8 ιντσών. Οι «φυσικοί» διακόπτες για τη ρύθμιση του συστήματος κλιματισμού είναι ιδιαίτερα πρακτικοί, ενώ υπάρχει και το σχετικό κουμπί για την επιλογή του προγράμματος οδήγησης (Eco, Normal, Sport και Individual). Από εκεί και πέρα, οι χώροι που προσφέρει η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι άκρως ικανοποιητικοί για την κατηγορία, οι θήκες για μικροαντικείμενα αρκετές και ο όγκος του χώρου αποσκευών φτάνει τα 355 λτ.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε