Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε τη νέα Mercedes GLC 300d Coupe

Διαβάστηκε από 32120 αναγνώστες - 4/3/2020

Θέλετε σε τομέα τεχνολογίας; Θέλετε σε κουπέ αισθητική; Θέλετε σε επιδόσεις; Η νέα Mercedes GLC 300d Coupe διαθέτει το απόλυτο πακέτο που κάνει τα κεφάλια να γυρνάνε και να αναφωνούν wow. Θυμάστε πως είναι να χαμογελάτε οδηγώντας; 

Δοκιμάζουμε το επιβλητικό κουπέ SUV με το αστέρι στη μάσκα και ανακαλύπτουμε εν κινήσει τα 245 άλογα της, τα 500Nm από τις 1.600σ.α.λ. και φυσικά τις τεχνολογικές χάρες που κοστίζουν 68.900 ευρώ. Μη ρωτάτε αν τα αξίζει, ναι! Η Mercedes GLC Coupe αποκλείεται να μην σας κάνει να την κοιτάξετε με θαυμασμό. Αποτελεί ένα ογκώδες και τρομερά επιβλητικό SUV το οποίο καταφέρνει μέσω της κουπέ κομψής σχεδίασης του να παραμένει άκρως θελκτική αλλά και αέρινη. Αυτό που κατάφεραν οι υπεύθυνοι σχεδίασης της εταιρίας είναι ξεκάθαρα τέχνη, η οποία απογειώνεται από το AMG εξωτερικό πακέτο που έρχεται να προσθέσει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, διαμαντάκια στη μάσκα, εντυπωσιακές ζάντες και σκαλοπάτια στο πλάι. Αλήθεια, οι φωτογραφίες το αδικούν.



Θα ήταν σχεδόν βλάσφημο να σχολιάσουμε την ποιότητα της καμπίνας, καθώς για μία ακόμη φορά η Mercedes επιβεβαιώνει το όνομα της. Μάλιστα το MBUX σύστημα αναβαθμίζει τον hi-tech προσανατολισμό του μοντέλου και προσφέρει ό,τι μπορείς να χρειαστείς, απλά αναφωνώντας «Hey Mercedes», έτσι, επειδή δεν έχεις όρεξη να χρησιμοποιήσεις τα εξαιρετικά paddles στο τιμόνι. Η ιδιαίτερα ευχάριστη και πρωθυπουργική αύρα στο εσωτερικό της GLC 300d Coupe έρχεται να ολοκληρωθεί με τους απίστευτους χώρους που προσφέρει στους επιβάτες της, καθώς η coupe σχεδίαση επηρεάζει αρνητικά μόνο το πίσω τζάμι. Αλλά μην αγχώνεστε για το παρκάρισμα, η κάμερα 360ο θα σας λύσει τα χέρια, όπως επίσης και το πορτ-παγκάζ των 500λτ.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις