Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Εκρηκτικό μείγμα κινητήρα – κιβωτίου

    Διαβάστηκε από 32130 αναγνώστες - 4/3/2020

    Το θηριώδες και ψηλό καπό της GLC κρύβει ένα άκρως μάχιμο diesel σύνολο 1.950 κ.εκ. το οποίο ζαλίζει με τις επιδόσεις του, παρά το βάρος του αυτοκινήτου. Σημειώνετε; 245 ίπποι, 500Nm ροπής από τις 1.600σ.α.λ. και ένα εξαιρετικό 9G-Tronic κιβώτιο μας φέρνουν 0-100 σε 6.6 δευτ. τελική άνω των 235χλμ./ώρα και ρεαλιστική κατανάλωση στα 8.9 λτ./100χλμ. Πραγματικά το αυτοκίνητο είναι ένας πύραυλος που με όσα και να πηγαίνει, θα καταφέρνει να παρέχει στο εσωτερικό της καμπίνας  πάντα την ίδια εντυπωσιακά ήσυχη ατμόσφαιρα. Μηδενικοί κραδασμοί και κροτάλισμα σε κάνουν να ξεχνάς ανά πάσα στιγμή πως πρέπει να βάλεις diesel και όχι βενζίνη.



    Δραστήρια και παραδόξως τρομερά ευέλικτη
    Σίγουρα μόλις δεις ένα τέτοιο θηρίο 4.7μ σκέφτεσαι, άντε να το κουμαντάρω. Εδώ πρέπει να σας προλάβουμε και να σας πούμε πως η συγκεκριμένη Mercedes έχει τον τρόπο της. Το εκπληκτικής πληροφόρησης τιμόνι, ο καλός κύκλος στροφής των 11.8μ. και τα ηλεκτρονικά συστήματα, θα σας επιτρέψουν να την απολαύσετε παντού. Φυσικά σε όλα τα τερέν διατηρεί την ίδια εξαιρετική ποιότητα κύλισης, ενώ ειδικά στην sport ρύθμιση Dynamic Select σε προκαλεί να την στρίψεις και να την ξεζουμίσεις. Η ασφάλεια που προσφέρει και τα τρομερά περιθώρια πρόσφυσης σου παρέχουν απλόχερη χαρά στην οδήγηση, ενώ η 4κίνηση και τα φαρδιά λάστιχα είναι το απόλυτο κερασάκι στην τούρτα.

    Συμπέρασμα
    Δεν υπάρχει κάτι που να ζητήσεις από την Mercedes GLC 300d και να μην το κάνει. Είναι ένα από τα πιο επιβλητικά και κομψά SUV της αγοράς με performance χαρακτήρα. 

    Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

    Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement