Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Δοκιμάζουμε το νέο Ford Kuga diesel 1.5cc

Διαβάστηκε από 12822 αναγνώστες - 12/10/2020

Μετά από την αναλυτική δοκιμή μας στην βενζινοκίνητη έκδοση του νέου εντυπωσιακού Ford Kuga, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και την diesel εκδοχή του. Στην κατηγορία που ανήκει το νέο μοντέλο της Ford, το πετρέλαιο διαθέτει ακόμη τα ηνία των πωλήσεων, καθώς καταφέρνει να κινήσει τέτοια θηρία με καταναλώσεις κάτω από 7λτ./100χλμ.

Δοκιμάζουμε την έκδοση με τον 1.5 Ecoblue κινητήρα των 120 ίππων και ανακαλύπτουμε όλες τις χάρες του νέου εντυπωσιακού και επιβλητικού Kuga. Με μέση κατανάλωση στα 6.7λτ./100χλμ., τεράστιους χώρους αλλά και εντυπωσιακή ποιότητα κύλισης, δικαιολογεί πλήρως τα 27.668 ευρώ, ενώ συνοδεύεται και με 8 χρόνια εγγύηση.


 
Η τρίτη γενιά του Kuga φέρνει εντελώς νέο αέρα, σπάζοντας το μέχρι τώρα macho σχεδιαστικά πρωτόκολλο των SUV. Επιλέγει να αφήσει εντελώς τα τετράγωνα σχήματα και να υιοθετήσει μία πιο στρογγυλεμένη αισθητική που ταιριάζει περισσότερο στις σύγχρονες απαιτήσεις των αγοραστών και θα δείξει ένα πιο προσιτό πρόσωπο. Πατώντας πάνω στη νέα πλατφόρμα C2 της Ford, αγγίζει τα 4.614χλστ. σε μήκος, τα 1.883 χλστ. πλάτος αλλά και 191 χλστ. απόστασης από το έδαφος, την ώρα που ελάφρυνε κατά 90 κιλά. Νέα εμφάνιση, νέες μεγαλύτερες διαστάσεις και μικρότερο βάρος, δείχνουν ότι αυτή η γενιά δεν ήρθε για να παίξει, αλλά για να κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς.


 
Μαλακά υλικά, ευρυχωρία και στάνταρ οθόνη αφής 8 ιντσών
Πολύ καλά και μαλακά υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί στο μεγαλύτερο μέρος, ενώ σωστή συναρμογή και premium υφή ολοκληρώνουν την εσωτερική εικόνα. Τεχνολογικό highlight είναι η στάνταρ οθόνη αφής 8 ιντσών στο πάνω μέρος του ταμπλό η οποία υποστηρίζει το σύστημα πολυμέσων SYNC3 και διαθέτει πληθώρα λειτουργιών, τόσο ψυχαγωγίας όσο και συνδεσιμότητας. Πολύ καλή ηχομόνωση και ακόμα καλύτερη θέση οδήγησης που προσφέρει άριστη περιφερειακή ορατότητα στον οδηγό, σε κάνουν να το λατρέψεις, πριν ακόμα διανύσεις τα πρώτα μέτρα.

 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις