Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Δοκιμάζουμε το σπορτίφ Opel Mokka στην έκδοση GS Line

Διαβάστηκε από 5712 αναγνώστες - 7/7/2021

Το Opel Mokka φτάνει αισίως στη δεύτερη γενιά του και έρχεται με νέα, δυναμική σχεδίαση και πλήρη γκάμα κινητήρων. Μας συστήνεται στην ισχυρή έκδοση βενζίνης των 130 ίππων, με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και το sportive πακέτο εξοπλισμού «GS Line».

Ακόμα πιο πλήρης γίνεται η γκάμα των SUV της Opel με την προσθήκη του γνωστού από το παρελθόν Mokka. Το νέο crossover της γερμανικής εταιρείας έρχεται στη δεύτερη γενιά του, ενσωματώνοντας τα «φρέσκα» σχεδιαστικά στοιχεία, ενώ στη γκάμα προστέθηκε πλέον για πρώτη φορά και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Η πρώτη μας επαφή με το νέο Opel Mokka έγινε στην ισχυρή έκδοση βενζίνης του ομίλου με τους 130 ίππους, ενώ το πακέτο «GS Line» κάνει το νέο crossover να ξεχωρίσει και να «τραβά» όλα τα βλέμματα στο πέρασμά του.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Σχεδιαστικά το νέο Opel Mokka καταφέρνει να διαφοροποιείται σημαντικά από τα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας και ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα «Opel Visor», με την εμπρός μάσκα να έχει μαύρο φινίρισμα. Από όποια πλευρά κι αν το παρατηρήσει κανείς, το Opel Mokka φέρει αιχμηρές γωνιές, ενώ εντυπωσιακό είναι το μεγάλο «νεύρο» στο κέντρο του καπό. Στην περίπτωση του αυτοκινήτου δοκιμής, το πακέτο «GS Line» δίνει έναν sportive χαρακτήρα και διαφοροποιείται σημαντικά σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις. Ενδεικτικά, υπάρχουν TriColor black ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18 ιντσών, μία κόκκινη λωρίδα πάνω από το πλαίσιο των παραθύρων, ενώ καθρέφτες, καπό και οροφή είναι βαμμένα με μαύρο χρώμα, δημιουργώντας μία ιδιαίτερη διχρωμία.



Εσωτερικό: Με «sportive» λεπτομέρειες
Το ίδιο μοτίβο ακολουθεί και το εσωτερικό του νέου Opel Mokka, με την έκδοση «GS Line» να δίνει έναν ξεχωριστό τόνο. Τα αλουμινένια πεντάλ, οι κόκκινες λεπτομέρειες στο ταμπλό και τα καθίσματα δημιουργούν ένα σπορ περιβάλλον, ενώ ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος. Πίσω από το τιμόνι συναντάμε τα paddles, μιας και η πρώτη μας επαφή με το νέο Mokka έγινε σε έκδοση με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Ακριβώς δίπλα υπάρχει μία οθόνης αφής μεγέθους έως 10 ίντσες για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επιβατών, η οποία είναι στραμμένη προς τον οδηγό και ενσωματώνει εκτός των άλλων σύστημα πλοήγησης και κάμερα οπισθοπορείας. Ο έλεγχος του αυτόματου κιβωτίου γίνεται μέσω διακόπτη, με την απουσία του επιλογέα να δημιουργεί επιπλέον χώρο για θήκες μικροαντικειμένων. Όσον αφορά τους χώρους, το μεταξόνιο των 2.557 χλστ. προσφέρει άνεση για τους πίσω επιβάτες και θα καλυφθούν επαρκών οι ανάγκες μίας πενταμελούς οικογένειας. Το ίδιο ισχύει και για τον διαθέσιμο όγκο για τις αποσκευές, που φτάνει τα 350 λτ. με τα πίσω καθίσματα στην όρθια στάση.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε