Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
8 φωτογραφίες »

Δοκιμάζουμε το νέο Toyota Yaris Hybrid

14/10/2020

Η τέταρτη γενιά του πολυαγαπημένου Toyota Yaris είναι εδώ και είναι η καλύτερη από ποτέ, καθώς είναι βελτιωμένο στους τομείς της εμφάνισης, της οικονομίας αλλά και των επιδόσεων.

Από την πρώτη γενιά το Yaris βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας του και όχι άδικα. Οι μαζεμένες του διαστάσεις, σε συνδυασμό με το ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό και τον καλό κινητήρα, αποτέλεσαν άριστη συνταγή για να κερδίσει τις εντυπώσεις και την αγάπη του αγοραστικού κοινού. Ας δούμε όμως, πόσο καλά τα καταφέρνει το νέο Yaris;
 
Σχεδίαση: Μοντέρνο και δυναμικό
Το νέο Yaris καταφέρνει και τραβάει αμέσως την προσοχή, χάρη στη δυναμική και έντονη παρουσία του: Φαρδιές και μυώδεις γραμμές δεσπόζουν στο εμπρός τμήμα, γεγονός που συνεχίζεται και στο πλάι, μέσω των εμπρός φτερών. Η μεγάλη μάσκα εμπρός χαρίζει έναν όμορφο δυναμισμό στο μικρό Toyota, κάνοντάς το μοντέρνο, ένα χαρακτηριστικό που είναι σίγουρα απαραίτητο σε ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο για να ξεχωρίσει στην κατηγορία του.



Σε αυτόν το δυναμισμό παίζουν σπουδαίο ρόλο και οι μικροί αλλά φαρδιοί πρόβολοι εμπρός και πίσω αλλά και τα μυώδη φτερά. Η σπορ εικόνα του, ενισχύεται με το μακρύ καπό και τις επικλινείς εμπρός κολώνες, αμφότερα στοιχεία που θυμίζουν μεγαλύτερες κουπέ κατασκευές. Αλλά και το πίσω μέρος δεν υστερεί, με τα συνεχόμενα φανάρια με τις μαύρες λεπτομέρειες να είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο.
Αυτό που αξίζει να παρατηρήσουμε είναι πως σε αντίθεση με την πλειοψηφία των μοντέλων, τα οποία σε κάθε γενιά φουσκώνουν και μεγαλώνουν, το Yaris… μίκρυνε τόσο στο μήκος, όσο και στο ύψος του, ενώ αυξήθηκε στο πλάτος. Κάτι που αν το σκεφτούμε, συμβάλει από μόνο του σε μια πιο σπορ και δυναμική εικόνα.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις