Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στο δρόμο: Πρακτικός σύμμαχος στην πόλη
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο δρόμο: Πρακτικός σύμμαχος στην πόλη

Διαβάστηκε από 8606 αναγνώστες - 13/10/2021

Το Honda Jazz είναι ένα «διαφορετικό» supermini και κάτι τέτοιο αποτυπώνεται έντονα στην καθημερινή συμβίωση μαζί του. Μέσα στην πόλη καταφέρνει και γίνεται ευκολοοδήγητο, κυρίως λόγω της εξαιρετικής ορατότητας που προσφέρουν οι λεπτές κολώνες στο εμπρός παρμπρίζ. Σίγουρα είναι ένα αυτοκίνητο που εστιάζει στις άνετες μετακινήσεις, με την αίσθηση του τιμονιού και της ανάρτησης να το επαληθεύουν. Βέβαια, καθώς ο ρυθμός αυξάνεται γίνεται εμφανές ότι το Honda Jazz «κινείται» έξω από τα νερά του. Η υποστροφή δεν αργεί να εμφανιστεί, αν και γίνεται προοδευτικά, ενώ τα φρένα παρουσιάζουν μία κόπωση σε καταπόνηση διαρκείας. Βέβαια, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η αίσθηση του πεντάλ πέδησης είναι εντυπωσιακά γραμμική για ένα υβριδικό αυτοκίνητο.

Κοινοποίησέ το »


Η τιμή της τέταρτης γενιάς του Honda Jazz ξεκινά από το ποσό των 22.700 ευρώ στη βασική έκδοση Comfort και η υβριδική τεχνολογία του μειώνει τις εκπομπές ρύπων στα μόλις 102 γρ./χλμ. με αποτέλεσμα να απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας σε όλες του τις εκδόσεις.



Συμπέρασμα
Το νέο Honda Jazz είναι ένα διαφορετικό supermini που στον τομέα της πρακτικότητας δεν έχει αντίπαλο. Τα πλεονεκτήματα της υβριδικής τεχνολογίας είναι αξιοσημείωτα ως προς την κατανάλωση, αλλά η τιμή απόκτησης είναι αυξημένη συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, γεγονός που ενδεχομένως να επηρεάσει την εμπορική του πορεία στη χώρα μας.

ή πηγαίνετε κατευθείαν στη σελίδα που σας ενδιαφέρει

Κοινοποίησέ το »