Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes GLC 220d 4MATIC: Πετρέλαιο, mHEV και πολυτέλεια
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes GLC 220d 4MATIC: Πετρέλαιο, mHEV και πολυτέλεια

30/1/2024

Ήπια υβριδική diesel 197 ίππων, καίει 5,1 λτ. σε ταξίδι!
Με 620 λίτρα πορτ-μπαγκάζ και εσωτερικό για 5 ενήλικες!
Με αναρτήσεις που σβήνουν τις ανωμαλίες πάρα τις 20αρας ζάντες.
Τετρακίνητη και σπορτίφ όταν χρειαστεί, και με εξαιρετικά φρένα.

Ήπια υβριδική diesel 197 ίππων, καίει λίγο πάνω από 5 λτ. σε ταξίδι!

H Mercedes GLC 220d 4MATIC εφοδιάζεται με ένα 2λιτρο turbo τετρακύλινδρο κινητήρα που ενσωματώνει ένα ήπια υβριδικό σύστημα 48 Volt, το οποίο μπορεί να προσφέρει «extra βοήθεια» 23 ίππων και 200Nm ροπής. Το συγκεκριμένο boost έρχεται να προστεθεί τους ήδη 197 ίππους και τα 440Nm ροπής του μοτέρ, με αποτέλεσμα το μοντέλο να έχει πολλή δύναμη από αρκετά χαμηλά και να ανεβάζει αδιάκοπα, αλλά και πολιτισμένα, μέχρι την αλλαγή της σχέσης από το ραφιναρισμένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων, 9G-TRONIC. Η ισχύς του κινητήρα σπρώχνει την Mercedes GLC 220d 4MATIC από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 8,4 δλ.  Όσο για την κατανάλωση, αν ο οδηγός δεν κυνηγάει νούμερα στο καντράν, θα κυμανθεί κάτω από 8 λτ./100 χλμ. σε μεικτές συνθήκες, ενώ σε ταξίδι θα πέσει κοντά στα 5 λτ..

Με 620 λίτρα πορτ-μπαγκάζ και εσωτερικό για 5 ενήλικες!

Premium υλικά, στιβαρή συναρμογή, κομψή σχεδίαση, elegant φινίρισμα και πολύ τεχνολογία για το εσωτερικό της GLC που πίσω μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 3 ενήλικες, οι οποίοι θα βρουν τον απαραίτητο χώρο για τα γόνατα τους, ακόμα κι αν οδηγός- συνοδηγός ξεπερνάνε τα 1,90μ σε ύψος. Εξαιρετικός είναι και το πορτ-μπαγκάζ με το διπλό πάτωμα, που φτάνει τα 620 λίτρα, με το σχήμα του να είναι άκρως αξιοποιήσιμο.

Με αναρτήσεις που σβήνουν τις ανωμαλίες πάρα τις 20αρας ζάντες.

Οι αναρτήσεις της είναι ρυθμισμένες προς την άνεση των επιβατών και μπορούν να εξομαλύνουν αρκετές ανωμαλίες των ελληνικών δρόμων, με τις 20αρες ζάντες να μην στέκονται εμποδίο παρά μόνο σε συνεχόμενες και βαθιές κακοτεχνίες.

Τετρακίνητη και σπορτίφ όταν χρειαστεί, και με εξαιρετικά φρένα.

Σε επαρχιακούς δρόμους και με επιλεγμένο το sport πρόγραμμα θα χαρίσει στον οδηγό σβέλτες διαδρομές, με την τετρακίνηση να προσφέρει την απαραίτητη πρόσφυση ακόμα και σε «γυαλί» δρόμους, ενώ τα αποτελεσματικά φρένα θα δώσουν πάντα δυναμικό παρών (100-0 χλμ./ώρα σε 35,8 μ). Ακόμα και όταν τα πράγματα φτάσουν στο όριο παραμένει ουδέτερη, με τα ηλεκτρονικά συστήματα να μαζεύουν τις καταστάσεις και τις αναρτήσεις να μην επιτρέπουν εκτός του φυσιολογικού κλίσεις στο αμάξωμα.
 

Σελ.
2
Εξαιρετική σε όλες τις συνθήκες η Mercedes GLC 220d 4MATIC
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις