Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα νέα φωτιστικά σώματα δημιουργούν άγρια πρόσοψη στο νέο Insignia.

Δοκιμή: Opel Insignia Grand Sport 1.6 136 PS

Διαβάστηκε από 5976 αναγνώστες - 21/8/2018

Μια λιμουζίνα στα μέτρα σας για πρωθυπουργική άνεση!

Αγγίζει τα 4.9 μέτρα, επιβάλλεται χωρίς να προσπαθήσει καν, και έρχεται να μας αποδείξει πώς συνδυάζεται ένα τόσο μεγάλο αμάξωμα με το ντίζελ μοτέρ των 1,6 λίτρων και 136 ίππων. Opel Insignia για… πρωθυπουργική άνεση.

Μοναδικό τρίπτυχο επιτυχίας για το νέο Insignia: μεγάλο αμάξωμα, χρηματοοικονομικό πακέτο και σίγουρα στοχευμένη απόδοση. Το νέο Insignia είναι σχεδόν 5 μέτρα, εξοπλίζεται με πετρελαιοκινητήρα και αποδεικνύει γιατί γλυκοκοιτάζει μεγαλύτερες κατηγορίες σε όλους τους τομείς, εκτός από την τιμή. 

Εμφάνιση-σχεδίαση: Εντυπωσιακό λόγω μεγέθους και σχεδίασης
Πηγή έμπνευσης για τη σχεδίαση του νέου Opel Insignia Grand Sport αποτέλεσε το πρωτότυπο Monza Concept με τις έντονες ακμές και τους νέους IntelliLux LED matrix προβολείς να δεσπόζουν. Το Insignia Grand Sport βασίζεται στη νέα Ε2 πλατφόρμα της GM. Είναι 55 χλστ μακρύτερο (4.897 χλστ.) και το μεταξόνιο έχει διευρυνθεί κατά 92 χλστ. Σε συνδυασμό με τους μικρότερους προβόλους, αλλά και το χαμηλότερο ύψος (-29 χλστ.), το Insignia σχεδόν σε ψαρώνει καθώς στέκεται φαρδύ και χαμηλό μπροστά σου. Παρά την αύξηση του μήκους και του φάρδους, το Insignia Grand Sport είναι έως και 175 κιλά ελαφρύτερο σε σχέση με το πρώτο Ιnsignia.  Κοιτώντας το αμέσως σκέφτεσαι τη λέξη στυλ. Σαν βέλος, με άγρια μπροστινή μάσκα, μεγάλους τροχούς και χαμηλωμένο προς το τέλος, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητο. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις