Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το Renault Captur 1.33 TCe 130 PS

28/9/2019

Το Best Seller Ευρώπης Captur επωφελείται και αυτό με την σειρά του από το νέο κινητήρα διαμάντι των 1.33 κ.εκ. και ανεβαίνει επίπεδο. Καλύτερες επιδόσεις, συμπεριφορά αλλά και οικονομία.

Αποτελεί ένα από τα πιο κομψά crossover, το ποίο παρά τις μικρές του διαστάσεις, έχει πετύχει να ξεχωρίζει και να εκτοπίζει αμάξια μεγαλύτερης κατηγορίας.



Το Captur είναι ένα εξαιρετικά μοντέρνο σε εμφάνιση αυτοκίνητο, το οποίο δίνει το κάτι παραπάνω στην κατηγορία. Οι έντονες καμπύλες και οι γυάλινες επιφάνειες, δημιουργούν  ένα μυώδες αμάξωμα που καταφέρνει να ξεχωρίζει. Οι σχεδιαστικές αλλαγές έχουν επιρροές  από το μεγαλύτερο Kadjar, από το οποίο υιοθετήθηκαν, η μάσκα, το καπό και τα νέα φώτα ημέρας LED σε σχήμα C, με τις ποδιές στους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω να τονίζουν ακόμα περισσότερο τον νέο προσανατολισμό του. Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι διαθέσιμο σε πάνω από 30 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και έξι πακέτα διαμόρφωσης καμπίνας για να προσδώσετε το δικό σας στιλ. Ουσιαστικά έχετε έναν καμβά 4.122 χλστ. για να ζωγραφίσετε ελεύθερα. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις