autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Έκανε τη πρεμιέρα της η τέταρτη γενια Nissan Murano
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έκανε τη πρεμιέρα της η τέταρτη γενια Nissan Murano

17/10/2024

Αναμένεται στις αγορές το 2025 η νέα γενιά του Murano
Μεγαλύτερο και πιο επιθετικό
Με δύο οθόνες 12,3 ιντσών
Με νέο 2λιτρο κινητήρα και αυτόματο κιβώτιο

Αναμένεται στις αγορές το 2025 η νέα γενιά του Murano

H τέταρτη γενιά του Nissan Murano έκανε το ντεμπούτο της και αναμένεται στις αγορές το 2025, χωρίς όμως τη μάρκα να έχει ανακοινώσει ακόμα σε ποιές χώρες θα διατεθεί. Η νέα γενιά του μεγάλου SUV των Ιαπώνων ήρθε με πολλές αλλάγές όχι μόνο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, αλλά ακόμα και στα κινητήρια σύνολα.
 

Μεγαλύτερο και πιο επιθετικό

Το νέο Murano έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από το προηγούμενο, αφού είναι 4,88 μέτρα και διαθέτει 6,6 εκ. πιο πλατύ και 5 εκ. πιο ψηλό αμάξωμα. Σχεδιαστικά, το νέο Murano έιναι επιθετικό, ενώ διαθέτει κουπέ οροφή, κυρτό προφυλακτήρα και μεγαλύτερη γρίλια. Τα φωτιστικά σώματα έχουν αλλάξει, αφού η νέα γενιά του μοντέλου διαθέτει μεγάλη LED μπάρα στο πίσω μέρος, ενώ στη μάσκα τα φώτα ημέρας είναι ενσωματωμένα στη γρίλια και τα μεγάλα έχουν τοποθετηθεί ανάμεσα στο καπό και τη μάσκα.

Με δύο οθόνες 12,3 ιντσών

Στο εσωτερικό σύμφωνα με τα όσα λέει η ιαπωνική εταιρεία, η σχεδίαση του σαλονιού του Murano στοχεύει στη πολυτέλεια. Η καμπίνα του νέου SUV, εξοπλίζεται με δύο δυο οθόνες 12,3 ιντσών, με τη μια να λειτουργεί ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και την άλλη ως οθόνη αφής για το infotainment. Ακόμα εξοπλίζεται με πολυλειτουργικό τιμόνι, ambient lighting και κουμπιά αφής εμπνευσμένα απο το Ariya.

Με νέο 2λιτρο κινητήρα και αυτόματο κιβώτιο

Όσον αφορά το κινητήριο σύνολο, το νέο Murano αφήνει πίσω του τον παλιό V6 κινητήρα και εξοπλίζεται με νέο τετρακύλινδρο κινητήρα turbo μεταβλητής συμπίεσης 2,0 λτ., ο οποίος προσφέρει 244 ίππους και 352 Nm ροπής. Στη βασική έκδοση η κίνηση πηγαίνει στους εμπρός τροχούς χάρη σε ένα αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων, ενώ η Nissan προσφέρει και άλλη έξτρα επιλογή για τετρακίνηση.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις