Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Επίσημο teaser της Audi για το νέο Α5

Επίσημο teaser της Audi για το νέο Α5

15/7/2024

Παρουσιάζεται στις 16 Ιουλίου.
Ηλεκτροκίνητο και πιο αποδοτικό το νέο Α5, είπε ο CEO της μάρκας.
Έρχονται τα A6 e-tron και Q5.
20 νέα μοντέλα έως το 2025.

Παρουσιάζεται στις 16 Ιουλίου

Το πρώτο επίσημο teaser του νέου Α5 έδωσε στη δημοσιότητα η Audi, το οποίο αναμένεται να κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου. Σε δηλώσεις του ο Gernot Döllner, CEO της μάρκας είπε πως, το νέο A5 θα αντικαταστήσει το A4 και θα προσφέρεται σε μορφές Sportback και Avant. Η Audi ανακοίνωσε επίσης ότι το αμιγώς ηλεκτρικό A6 e-tron θα κάνει το ντεμπούτο του στα τέλη Ιουλίου, ακολουθούμενο από τη νέα γενιά του Audi Q5, το προσεχές φθινόπωρο.

Πρώτο επίσημο teaser του μοντέλου

Η Audi δημοσίευσε ένα σκίτσο που δείχνει το πίσω μέρος του Audi A5 Avant. Το μοντέλο διαθέτει φωτιστικά σώματα τεχνολογίας OLED που ενώνονται μεταξύ τους μέσω μίας LED μπάρας. Από κει και πέρα μία μικρή αεροτομή δεσπόζει στο τέλος της οροφής.

Ηλεκτροκίνητο και πιο αποδοτικό το νέο Α5, είπε ο CEO της μάρκας

Στις δηλώσεις του για το νέο Α5 ο Gernot Dοllner είπε πως θα εξοπλιστεί με κινητήρες εσωτερικής καύσης νέας γενιάς, οι οποίοι θα είναι πιο αποδοτικοί χάρη στην ικανότητά τους να προσφέρουν και κίνηση αποκλειστικά με ρεύμα. Αυτό ουσιαστικά υποδηλώνει πως το Α5 θα διαθέτει στην γκάμα του ήπια υβριδικές και Plug-in υβριδικές εκδόσεις, με τις τελευταίες να προσφέρουν περισσότερα από 100 χιλιόμετρα ηλεκτρική αυτονομία.

Έρχονται μέσα στο 2024 τα A6 e-tron και Q5

Τέλος, ο επικεφαλής της Audi επιβεβαίωσε πως το επερχόμενο A6 e-tron, θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό Audi που θα διατίθεται στο λανσάρισμα σε αμαξώματα Sportback και Avant και θα αποκαλυφθεί στο τέλος του μήνα. Επιπλέον μίλησε και για την τρίτη γενιά του Q5, επιβεβαιώνοντας πως θα φτάσει αυτό το φθινόπωρο. Η Audi έχει προγραμματίσει περισσότερα από 20 λανσαρίσματα νέων μοντέλων για το 2024 και το 2025, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 10 ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις