Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To Ford Focus συνεχίζει να πρεσβεύει τις οικογενειακές...αρετές, αλλά και να αποτελεί σημείο αναφοράς στο δρόμο.

Η πλαϊνή όψη θυμίζει πολύ το μεγαλύτερο Leon και έχει καθαρές γραμμές και δυναμικό σχήμα.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά: Η κυψελωτή μάσκα, τα πίσω φανάρια, το πλαϊνό λογότυπο ST-Line.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά: Η κυψελωτή μάσκα, τα πίσω φανάρια, το πλαϊνό λογότυπο ST-Line.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά: Η κυψελωτή μάσκα, τα πίσω φανάρια, το πλαϊνό λογότυπο ST-Line.

Ford Focus ST Line 1,0 125 PS Manual

17/10/2017

Και αθλητής, και τζέντλεμαν! - Πιστό στο πνεύμα απόλαυσης των Focus, ντυμένος «αθλητικά» αλλά και πιστός οικογενειάρχης, το Ford Focus ST-Line είναι μια εξαιρετική επιλογή, για όσους θέλουν τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους.

Το Ford Focus αποτελεί, εδώ και καιρό, το πιο fun to drive μικρομεσαίο μοντέλο, που χαρακτηρίζεται από εξαιρετική οδική συμπεριφορά, σε σημείο που ορίζει την κατηγορία. Ωστόσο, δεν παύει να αποτελεί ένα οικογενειακό μοντέλο και δεν χάνει στιγμή, τον χαρακτήρα αυτό. 
Η Ford θέλοντας να αναδείξει ακόμα περισσότερο το σπορ στοιχείο του, λάνσαρε τις εκδόσεις ST-Line και εμείς δοκιμάσαμε αυτήν με τον βραβευμένο 1.000άρη Ecoboost κινητήρα, που αποδίδει 125 ίππους και αποτελεί και την ST-Line έκδοση με το μεγαλύτερο εμπορικό ενδιαφέρον.

Από 19.292 ευρώ με bodykit και full extra εξοπλισμό
Το μοντέλο της δοκιμής μας περιλαμβάνει ένα οπλοστάσιο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, που πέρα από τα βασικά, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου17 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι, σπορ καθίσματα, κουμπί εκκίνησης κινητήρα, διζωνικό κλιματισμό και το σημαντικότερο ίσως σπορ ανάρτηση, ενώ κοστολογείται στην αρχική τιμή των 19.292 ευρώ. 
Το πακέτο αμαξώματος ST-Line φυσικά κλέβει την παράσταση: το βλέμμα τραβάει η κυψελωτή μάσκα με την ιδιαίτερη πλέξη, οι ανασχεδιασμένοι προβολείς ομίχλης, τα καλύμματα μαρσπιέ στις πλαϊνές πόρτες, καθώς και τα φώτα ημέρας και τα πίσω φώτα, αμφότερα τεχνολογίας LED. Φυσικά δε λείπουν και τα διακοσμητικά σήματα ST-Line στα πλαϊνά του αμαξώματος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις