Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To Focus ST-Line μπορεί να κινηθεί προσφέροντας ικανοποιητική άνεση στους μέχρι και 4 επιβαίνοντές του.

Αν ο οδηγός έχει...όρεξη, το Focus παραμένει το σημείο αναφορά της κατηγορίας με την ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων να αποτελεί το σημείο-κλειδί για τη συμπεριφορά του.

Στο δρόμο: Διαχρονικό σημείο αναφοράς

17/10/2017

Ομάδα που κερδίζει...δεν αλλάζει και το Focus για άλλη μια φορά βασίζεται στην πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, ευνοώντας ακόμα περισσότερο τη δυναμική οδήγηση, ενώ το νέο ST-line είναι εξοπλισμένο με νέα σπορ ανάρτηση, που ανεβάζει το fun-to-drive σε άλλα επίπεδα χωρίς να θυσιάζει από την άνεση. 
Αν βρεθείτε σε διαδρομή με «στροφιλίκια», το Focus ST-line δεν θυμίζει σε τίποτα οικογενειακό αυτοκίνητο, με το ηλεκτρικό τιμόνι να είναι υπάκουο στην παραμικρή κίνηση των χεριών σας και να παρέχει εξαιρετική πληροφόρηση ακόμα και σε συνθήκες πίεσης. 
H συμμετοχικότητα του πλαισίου αφήνει τον οδηγό να παίξει με το πίσω μέρος αν αυτός το επιθυμεί, χωρίς να χάνεται στιγμή η πρόσφυση ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες. Σε πραγματικά οριακές καταστάσεις το ESP είναι πάντα εκεί για να σώσει την κατάσταση, τα φρένα είναι υποδειγματικά σε λειτουργία, με εξαιρετική αποτελεσματικότητα, ενώ στην όλη αίσθηση συμβάλλουν τα καθίσματα, με την πολύ καλή στήριξη που προσφέρουν.  

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement