Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Γιατί πούλησαν τόσο πολύ σε leasing τα Corsa/208/C3;

Γιατί πούλησαν τόσο πολύ σε leasing τα Corsa/208/C3;

Διαβάστηκε από 41249 αναγνώστες - 31/1/2024

Το Corsa είναι το γρηγορότερο σε προσπέραση, με πλούσιο βασικό εξοπλισμό.
Το C3 ήταν το φθηνότερο από τα 3, και με σούπερ χαμηλή κατανάλωση 3,9 λτ/100χλμ.
Το 208 έχει μοντέρνα, βραβευμένη σχεδίαση και καλή ποιότητα κύλισης.

Τι κάνει το Opel Corsa, το Peugeot 208 και το Citroen C3 best sellers;

Το Opel Corsa ήταν το best seller της Ελλάδας για το 2023 όσον αφορά στις εταιρικές πωλήσεις, με το Citroen C3 να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και το Peugeot 208 στην τρίτη. Συνεχίζοντας την νέα σειρά άρθρων μας, στην οποία αναλύουμε τα δυνατά σημεία των δημοφιλών μοντέλων, θα βάλουμε κάτω από το μικροσκόπιό μας και τα 3 αυτοκίνητα και θα δούμε τους λόγους για τους οποίους διέπρεψαν στις πωλήσεις.

ΘετικάΤο Corsa είναι το γρηγορότερο σε προσπέραση και έχει πλούσιο βασικό εξοπλισμό




Το Opel Corsa ανανεώθηκε πρόσφατα και είναι διαθέσιμο σε αρκετά ανταγωνιστική τιμή, που ξεκινά από τα 18.500 ευρώ. Η έκδοση με τα 100 άλογα και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είναι η γρηγορότερη σε προσπέραση σε αυτοκινητόδρομο και είναι η δεύτερη πιο γρήγορη σε επαρχιακό δρόμο, ενώ παράλληλα έχει χαμηλή κατανάλωση στο ταξίδι.
Επιπλέον, ο βασικός εξοπλισμός της εισαγωγικής έκδοσης των 75 ίππων είναι αρκετά πλούσιος, ενώ τέλος η οδική συμπεριφορά και τα φρένα του μοντέλου είναι ανώτερα από το μέσο όρο της κατηγορίας.

Θετικά Το C3 ήταν το φθηνότερο από τα 3, και με σούπερ χαμηλή κατανάλωση 3,9 λτ/100χλμ.




Το Citroen C3 έχει χαμηλή τιμή, η οποία είναι 17.000 ευρώ για την βασική έκδοση των 83 ίππων. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει τη χαμηλότερη κατανάλωση σε συνθήκες αυτοκινητοδρόμου σε σχέση με όλη την υπόλοιπη κατηγορία, ενώ καίει λίγο και σε μικτό κύκλο. Στο δρόμο το C3 διακρίνεται για την άνετη ανάρτηση που έχει, με τα φρένα να είναι επίσης καλύτερα από το μέσο όρο. Τέλος, ένα ακόμα «ατού» του Citroen είναι ότι διαθέτει diesel εκδοχή στη γκάμα του. Για την ακρίβεια, το Citroen C3 είναι το πιο προσιτό πετρελαιοκίνητο μοντέλο της αγοράς.

Θετικά Το 208 έχει μοντέρνα, βραβευμένη σχεδίαση και καλή ποιότητα κύλισης




Το Peugeot 208 που «κλείνει» την τριάδα των πιο δημοφιλών εταιρικών μοντέλων, ξεχωρίζει για τον εντυπωσιακό εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό του, ο οποίος μάλιστα έχει λάβει και βραβείο. Το 208 έχει premium «χαρακτήρα» και καλό χώρο για τα κεφάλια των πίσω επιβατών, ο οποίος είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος της κατηγορίας. Οι Γάλλοι έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην οδική συμπεριφορά του Peugeot 208, ενώ όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα που έχουμε στο άρθρο μας, τα φρένα είναι ισχυρά.

Ας δούμε στις σελίδες που ακολουθούν τα πράσινα σημεία των 3 αυτοκινήτων!

Σελ.
2
Το Opel Corsa είναι το γρηγορότερο σε προσπέραση και έχει πλούσιο βασικό εξοπλισμό
Σελ.
3
Το Citroen C3 ήταν το φθηνότερο από τα 3, και με σούπερ χαμηλή κατανάλωση 3,9 λτ/100χλμ.
Σελ.
4
Το Peugeot 208 έχει μοντέρνα, βραβευμένη σχεδίαση και καλή ποιότητα κύλισης
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε