autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Η Scout κάνει τη μεγάλη επιστροφή με τα Terra και Traveler
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Scout κάνει τη μεγάλη επιστροφή με τα Terra και Traveler

25/10/2024

Στις αγορές το 2027 τα μοντέλα της Scout
Τετραγωνισμένη σχεδίαση με τραπεζοειδή φώτα
Ευρύχωρη καμπίνα με μεγάλες οθόνες
Η Scout υπόσχεται περισσότερα από 805 χλμ. σε αυτονομία

Στις αγορές το 2027 τα μοντέλα της Scout

H Scout έκανε την μεγάλη επιστροφή ώς κομμάτι του ομίλου VW και παρουσίασε δύο νέα μεγάλα μοντέλα, το Traveler SUV και το Terra Pick-up, τα οποία αναμένονται στις αγορές το 2027. Τα δύο νέα μοντέλα από τη Scout θα διατίθενται σε ηλεκτρικές εκδόσεις, ενώ έχουν επιλογή και για έκδοση με range extender.

Τετραγωνισμένη σχεδίαση με τραπεζοειδή φώτα

Στην εμφάνιση τα δύο μοντέλα της Scout είναι πανομοιότυπα. Τα Terra και Traveler, διαθέτουν τετραγωνισμένη σχεδίαση στη μάσκα, τραπεζοειδή LED φώτα και οριζόντια, «μυτερά» φώτα ημέρας. Αυτό που τραβάει τη προσοχή στο μπροστά μέρος των μοντέλων της Scout, είναι η μεγάλη μαύρη γρίλια και η προστατευτική πλάκα, για οδήγηση σε ανώμαλο έδαφος. 'Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν, μαύρες λεπτομέρειες στα προστατευτικά και διχρωμία στην οροφή. Πέρα απο αυτά τα δύο μοντέλα έχουν και διαφορές, όπως η διαφορετική σχεδίαση του πίσω μέρους του Traveler με την μικρή αεροτομή και την ρεζέρβα κρεμασμένη στο πορτπαγκάζ, αλλά και τα φώτα ημέρας του Terra Pick-up, που αγκαλιάζουν όλη τη μάσκα.

Ευρύχωρη καμπίνα με μεγάλες οθόνες

Στο εσωτερικό και τα δύο εξοπλίζονται με δύο μεγάλες οθόνες, μια που λειτουργεί ως ψηφιακός πίνακας οργάνων, ενώ η άλλη είναι η κεντρική οθόνη αφής για infotainment. Ακόμα διαθέτει φυσικά κουμπιά, με τα οποία ο οδηγός μπορεί να ελέγξει συγκεκριμένες λειτουργίες του αυτοκινήτου, πολυλειτουργικό flat bottom τιμόνι με δύο ακτίνες, και υλικά, τα οποία μοιάζουν με ύφασμα στο Traveler και ξύλο στο Terra. Τέλος το Terra διαθέτει και επιλογή, με τρεις θέσεις μπροστά, θυσιάζοντας την κεντρική κονσόλα. Τέλος η Scout έχει δώσει έμφαση στους χώρους και την άνεση των επιβατών.

Η Scout υπόσχεται περισσότερα από 805 χλμ. σε αυτονομία

Στα κινητήρια σύνολα, η ηλεκτρική έκδοση των δύο μοντέλων της Scout αποτελείται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ που παράγουν ν 1.355 Nm ροπής, ενώ βασίζεται σε μια εξελιγμένη 800 Volt ηλεκτρική αρχιτεκτονική και είναι ικανή να φτάσει σε αυτονομία τα 563 χλμ. Μάλιστα, και τα δύο μοντέλα μπορούν να φορτίζουν με φορτιστή ισχύς έως και τα 350 kW για γρηγορότερη φόρτιση. Όσο για την Range extender έκδοση, η Scout υπόσχεται περισσότερα από 805 χλμ. σε αυτονομία, χάρη στη βοήθεια του βενζινοκίνητου μοτέρ, το οποίο θα φορτίζει την μπαταρία.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις