Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Αγωνιστική σχεδίαση, κορυφαία οδηγική απόλαυση

16/7/2021

Με σαφείς αναφορές στο χώρο των αγώνων

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Διαθέσιμο σε εκδόσεις hatchback και cabrio, το νέο Abarth F595 χαρακτηρίζεται από τα στοιχεία σε χρώμα Rally Blue, όπως τα καλύμματα των καθρεπτών και τα εμπρός και πίσω αεροδυναμικά βοηθήματα. Οι μαύρες ματ ζάντες Sport των 17 ιντσών και φυσικά το λογότυπο F595 συμπληρώνουν την εικόνα. Αντίστοιχα δυναμικό είναι και το εσωτερικό, με τον οδηγό να έχει την επιλογή μεταξύ των σπορ καθισμάτων της Abarth, ή την ακόμα πιο «ακραία» επιλογή των σχεδόν αγωνιστικών καθισμάτων της Sabelt.

Ξεχωρίζει στο εσωτερικό η οθόνη υψηλής ανάλυσης των 7 ιντσών και τη δυνατότητα λειτουργίας mirroring με κινητά μέσω των εφαρμογών  Apple CarPlay και Android Auto™.

Ξεχωρίζει στο εσωτερικό η οθόνη υψηλής ανάλυσης των 7 ιντσών και τη δυνατότητα λειτουργίας mirroring με κινητά μέσω των εφαρμογών Apple CarPlay και Android Auto™.

 
Κορυφαία οδηγική απόλαυση, ασφάλεια και συνδεσιμότητα
Στο νέο F595 όλες οι επιλογές σε τεχνικό επίπεδο έχουν ένα σκοπό. Την απόλυτη οδηγική απόλαυση. Στην πίσω ανάρτηση η επιλογή των αμορτισέρ της Koni με τεχνολογία FSD βελτιώνει το κράτημα, τη σταθερότητα, αλλά και την προβλέψιμη συμπεριφορά του συνόλου ακόμα και σε συνθήκες υψηλής πίεσης. Με την επιλογή «Scorpion mode» από το ταμπλό, η πιο άμεση παροχή της ροπής, η ακόμα πιο ακριβής αίσθηση του τιμονιού και η «κοφτερή» απόκριση στο γκάζι δημιουργούν ένα «πολεμικό» σκηνικό. Νερό στη φωτιά ρίχνει το κορυφαίας απόδοσης σύστημα πέδησης της Abarth που αποτελείται από αεριζόμενους δίσκους σε όλους τους τροχούς με διάμετρο 294χλστ. εμπρός και 240χλστ. πίσω.
 
Εκτός από την οδήγηση, τον fun χαρακτήρα του μοντέλου συμπληρώνει το προηγμένο σύστημα πολυμέσων Uconnect™, με την οθόνη υψηλής ανάλυσης των 7 ιντσών και τη δυνατότητα λειτουργίας mirroring με κινητά μέσω των εφαρμογών  Apple CarPlay και Android Auto™.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »