Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Με περιστρεφόμενο κάθισμα συνοδηγού το ανανεωμένο Nissan Note
14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με περιστρεφόμενο κάθισμα συνοδηγού το ανανεωμένο Nissan Note

Διαβάστηκε από 5784 αναγνώστες - 12/12/2023

Ανανεωμένο εξωτερικό με έμπνευση την ιαπωνική παράδοση.
Περιστρεφόμενο κάθισμα του συνοδηγού για εύκολο μπες-βγες.
Με το e-POWER σύστημα κίνησης.
Από 14.640 ευρώ στην Ιαπωνία.

Ανανεωμένο εξωτερικό με έμπνευση την ιαπωνική παράδοση

Το ανανεωμένο Nissan Note έκανε την εμφάνισή του στην Ιαπωνία με φρεσκαρισμένη εμφάνιση, το υβριδικό σύστημα κίνησης e-POWER, αλλά και περιστρεφόμενο κάθισμα συνοδηγού.
 
Εξωτερικά το ανανεωμένο Note απέκτησε μία νέα μάσκα, ένα μέρος της οποίας είναι βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος. Οι προφυλακτήρες είναι με τη σειρά τους ανασχεδιασμένοι, ενώ οι σιδερένιες ζάντες 16 ιντσών συνοδεύονται από τάσια που είναι διακοσμημένα με παραδοσιακά ιαπωνικά γεωμετρικά μοτίβα. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει 14 επιλογές. Παρούσα είναι και η δυνατότητα διχρωμίας με μαύρη οροφή.

Περιστρεφόμενο κάθισμα του συνοδηγού για εύκολο μπες-βγες

Στην καμπίνα τα στοιχείο που ξεχωρίζει είναι το περιστρεφόμενο κάθισμα του συνοδηγού. Περιστρέφεται προς τη μεριά της πόρτας για να διευκολύνει την είσοδο και την έξοδο. Για επιπλέον ευκολία, το κάθισμα διαθέτει ενσωματωμένο υποπόδιο. Η καμπίνα εξοπλίζεται επίσης με οθόνη αφής και ψηφιακό πίνακα οργάνων. Επιπλέον, η διακόσμηση στα καθίσματα και το ταμπλό είναι εμπνευσμένη από την αρχαία ιαπωνική τέχνη του δέσιμου κόμπων, που ονομάζεται mizuhiki.

Με το e-POWER σύστημα

Είτε εμπροσθιοκίνητο, είτε τετρακίνητο, το ανανεωμένο Nissan Note διαθέτει το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER της μάρκας. Σε αυτό, ο 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,2 λίτρων δεν κινεί τους τροχούς. Αντίθετα, λειτουργεί ως γεννήτρια για την φόρτιση μίας μπαταρίας που στέλνει ενέργεια στον μπροστινό ηλεκτρικό μοτέρ (116 άλογα). Το τετρακίνητο μοντέλο προσθέτει έναν επιπλέον ηλεκτρικό μοτέρ στο πίσω μέρος (184 άλογα).

Από 14.640 ευρώ στην Ιαπωνία.

Το ανανεωμένο Nissan Note θα προσφέρεται στην ιαπωνική αγορά από 2.299.000 γιεν, δηλαδή περίπου 14.640 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις